Jump to content
Sign in to follow this  
Roug

Hva er best?

Recommended Posts

skal kjøpe ny maskin etter nyttår... lurer på 2 ting.... kan man ha alle slags pci express kort i sli eller er det bare noen typer?

 

 

og det andre er hva burde jeg kjøpe.

Sapphire radeon x1800xt 512mb , eller xfx geforce 7800 gtx 512 mb ram? kommer til å kjøpe ett først så vente til det begynner å bli billiger eller at jeg får masse penger... :p før jeg kjøper ett til.....

 

 

på forhånd takk!

Share this post


Link to post
kan man ha alle slags pci express kort i sli eller er det bare noen typer?

5313334[/snapback]

 

Man kan bare ha skjermkort i sli hvis de er 'SLI-ready'(engelsk) eller har 'slit-støtte'(norsk). Det står alltid et sted der du ser om det har sli-støtte. :)

 

edit: HER har du en lignende tråd om hvilket som er best/hva som er dårlig el bra med de to kortene.

Edited by Man0war

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...