Gå til innhold

Skifte grill i strømforsyninga?


Anbefalte innlegg

Var på microplex å så på noen viftegrilller som var sinnsykt stilige. har tenkt å bytte ut den kjedelige som allerede sitter i strømforyninga, men da må jeg skru opp selve strømforsynnga (demontere hele greia) Er det dumt av meg å begynne pået slikt prosjetkt - er det fare for at hele 360W's strømforsyninga går til helvette, og at jeg sitter igjenn med kabinett uten strømforsyning. Er det noen som har erfaringer med dette eller som har noen tips til meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du røre PSU gjør ikke noe før pcen har stått avkoblet i minimum 10 minutter, så du skal få slippe støt ol.

 

Er jo ikke noe vits å skifte den da? Sitter du med bakdelen av kabinettet frem på bordet? Tror ikke det er så mange som gidder å krype under bordet ditt for å se på den.

 

Samme saken som dem oxo selger, gjennomsiktig fragede deksel til PSU. WTF?! hvem som går å tar av dekselt på boxen for å se på psu dekselt? :grin:

Lenke til kommentar

Har demontert PSU'en flere ganger, aldri noe problem (skifte grill burde definitivt ikke by på noen problemer, hvis du da ikke skal gjøre det under vann med strømmen på eller noe da... :grin: ).

Nevner også at jeg aldri har venta etter å ha skrudd av strømmen, men det kan sikkert være fornuftig å gjøre... Ikke alle kler Einstein looken :smile: Har sluppet unna foreløpig selv...

 

Når det gjelder gjennomsiktige deksler til PSU'en, så er det vel fortrinnsvis folk med plexiglassvindu i kabinettet som benytter slikt, dersom PSU'en synes... (kjipt å modde/lakke kabinettet for så å se rett inn på en kjip grå boks...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...