Jump to content

Croyfer

Medlemmer
 • Content Count

  1787
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Croyfer

 • Birthday 03/01/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Pussig at den er 160mm høy, men bare 50mm bred. :!:
 2. Ærlig talt Marius Edvardsen - å påstå at Gudbrandsdalen ligger midt i norge er vel litt _vel_ drøyt!
 3. Strømforsyningen har hele seks PCIe-kontakter, hvor frire av disse kan konverteres til 8-pin. Leif.
 4. Dette spillet blir nok den avgjørende faktoren til at jeg kjøper PS3 til høsten. Slike spill slår veldig godt ann hos meg. Jeg tenkte automatisk på Motorcross Madness 2 når jeg så skjermbildene, og det kan jo bare være positivt
 5. Fikk 46/100 på Acid-testen jeg.
 6. Ja det stemmer det når jeg leser gjennom kommentaren en gang til. Må si meg enig med forfatteren der - bokstavene er mikroskopiske, og kan helt sikkert gi problemer for noen som ikke har behandlet en mobiltelefon så mye i fortiden.
 7. Synes selv tastene på k810 er veldig gode å skrive på. Som det tidligere er nevnt, tastene er kanskje små, men det store mellomrommet mellom dem gjør mobilen god og rask å skrive på. I tillegg er det lett å "lete" seg fram til rett tast uten å se ned på telefonen.
 8. Høres bra ut. Jeg sender ikke mye mail, men de gangene jeg trenger å sende presentasjoner eller lignende, vil dette kommer veldig nyttig til
 9. Samme tingen som det har blitt skrevet om ipod shuffle dette? http://ask.metafilter.com/23813/Is-an-ipod...le-truly-random
 10. Jeg må bare bumpe denne. Ingen som har mulighet til å hjelpe meg eller har noen fine tips og triks?
 11. Utrolig kjipt at de legger opp synes jeg! Men på den andre siden har de produsert mye, meget bra hiphop. Hører daglig på Tungtvann, og det kommer jeg til å gjøre i lang til fremover også. Bare dritt at cdon ikke klarer å sende ut den siste plata+dvd i tide :-/ Takk for alt, Tungtvann!
 12. MyPhoneExplorer er et kjempebra program som kan fungere for deg.
 13. Er det noen som vet om noen programvare jeg kan benytte for å browse inboxen i min SE K610i med? Til dags dato har jeg brukt datakabelen som fulgte med telefonen og programmet 'MyPhoneExplorer', men med det programmet klarer jeg ikke å finne vedleggene som følger med MMSene mine. Jeg kan lese tekstdelen av MMSen, men bilder/lys osv blir ikke vist. Jeg trenger et program som kan vise de fulstendige MMSene mine - noen som vet om noe som kan hjelpe?
 14. Jeg bruker MyPhoneExplorer med min K610i. I programmet ser jeg sms, addressebok, kalender osv, men jeg finner ikke bildene som ligger i MMS'ene mine. Jeg kan lese teksten i MMS'ene men bildene er det ikke noen spor av. Noen som vet hvor jeg kan finne bildene?
 15. http://www.deadoraliveinfo.com/dead.nsf/an...on+Richard+Dean Så lett er det.
×
×
 • Create New...