Gå til innhold

sessongvariasjoner pris lcd skjerm


SpkStrp

Anbefalte innlegg

Hei..

 

Lurer som topic sier på om det er noen her som har noen erfaring på sessongvariasjoner når det gjelder lcd skjermer. Finnes disse? eller er nettbutikkene så effektive at det er laveste pris som gjelder året rundt?

 

Tenker på å kjøpe en skjerm i 3000 krs klassen, spesifikt en samsung Syncmaster 930BF. Greit kjøp i denne klassen vil jeg tro ? Er det noen sjangs for at det kommer nye modeller over nyåret som gjør at prisen på denne vil synke / det vil lønne seg å kjøpe nyere skjermer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe ja leste den nå nettopp ! .. Men jeg må si jeg er litt skeptisk til VG /aftenposten og hva som rapporteres i Norge :) artikkelen på HW linker til int. side, og gjelder spesifikt flatskjerm og ikke tv, så jeg krysser fingrene og stoler på HW artikkelen. Har egentlig bestemt meg sånnset, skal spare pengene og vente og se litt :)

Lenke til kommentar
hehe ja leste den nå nettopp ! .. Men jeg må si jeg er litt skeptisk til VG /aftenposten og hva som rapporteres i Norge :)  artikkelen på HW linker til int. side, og  gjelder spesifikt flatskjerm og ikke tv, så jeg krysser fingrene og stoler på HW artikkelen. Har egentlig bestemt meg sånnset, skal spare pengene og vente og se litt :)

5280339[/snapback]

 

Hmmf tror det er som følger:

Store skjermer 32" -> skal egentlig falle en del i pris etter nyttår, men siden etterspørselen etter denne størrelsen er såpass stor så blir det ikke noen stor pris reduksjon de første mnd. I forhold til skjermer rundt 3000 kr så tror jeg det ikke lenger er så mye å hente på å vente. Det største verdi reduseringen er allerede gjort på disse skjermene.

 

Mooo

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...