Gå til innhold

Gode program til å redigere film med?


Anbefalte innlegg

Hei, lurer på hva som er et bra programm til og redigere film med? noe som kan vere enkelt og få tak i og som ikke er sann super vansklig og lære.

 

Og btw, kan jeg brenne vanlige cd`er med DVD brenner`n min? gidde ikke sjekke om jeg har satt i vanlige brenneren min :p

 

takk for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikkje prøvd nokon av dei, so eg veit ikkje mykje om dei. Studio-serien til Pinnacle har fått ein del klager på ustabilitet, men om det gjeld for v.10, som er ute no, veit eg ikkje. Har ikkje høyrd noko so langt...

 

Adobe Premiere Elements får ein del skryt, men kva som er enklast av dei, eller har flest mogelegheiter veit eg då ikkje.

 

Kva som er "best", er ofte ei subjektiv vurdering.

Endret av incanus
Lenke til kommentar
Vet ikke om jeg tar feil, men jeg tror at Pinnacle er noe enklere i bruk mens Adobe har en ganske høy lærekurve. Pinnacle er vel greit å begynne med, både med tanke på kompetansenivå og pris.

5186862[/snapback]

Elements er jo tilrettelagt for nybyrjarar, men det kan vere læringskurva er brattare der likevel (eg veit ikkje). Når det gjeld prisen, er det ikkje stor forskjell. På Komplett koster Studio 10 595kr, medan Studio 10 Plus koster 795kr. Premiere Elements 2.0 koster 887,50kr på Adobe Store.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...