Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Clarkconnect og Asus Wl500g Deluxe


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har en maskin som jeg har installert Clark Connect på som jeg har satt opp ftp-server på som fungerer greit. Men jeg vil også kjøre en web-server på maskinen, men får problemer med at jeg ikke får kontakt med web-servern fra utsiden. Får bare opp en CC logo og Error 404. Noen som vet hva som er galt, evt hva jeg må gjøre for å få fikset problemet?

 

Lurer også på hvordan jeg får satt opp serven slik at jeg kan bruke FTP til å laste opp sidene jeg vil ha på serveren min.

 

Ble litt rot her men håper dere forstår problemet mitt.

 

Håper også på svar som hjelper.

 

Intellic

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

om du går inn på http://IP og får opp CC logo og 404 error så virker web serveren din, det er bare det at det ikke ligger noen filer på den.

du må gå inn på serveren med ftp eller SSH og legge filer i mappa på web serveren altså /var/www/httpd/ tror jeg eller så var det /var/httpd/www/ husker ikke helt, men du finner den mappa sikkert.

det er jo med en ftp server i CC pakketingeng, men har aldri prøvd den så jeg kan ikke svare deg på hvordan du skal sette den opp

Lenke til kommentar
Hvordan får jeg lagt til filer i denne mappen da? når jeg ikke kan bruke ftp?

Kjører win-xp hvis det har noen betydning.

5175046[/snapback]

Jeg har delt mappa på clarcken, slik at jeg mounter det som en nettverksdisk.

Endra rettighetene på var/www/html/ slik at min bruker har fulstendig eierskap på den, men at andre kan lese fra den. Så er det bare å kopiere frem og tilbake..

Lenke til kommentar

Det du kan gjøre er følgende:

Dra ned: http://winscp.net/eng/index.php

Det er en windows commander lignende sak som man kan bruke for å kopiere over filer fra lokal maskin til en hvilken som helst server som man har tilgang til over ssh.

Det du så burde gjøre er å åpne port 22 i clarkconnect på admin/incoming. (forutsetter da selvfølgelig at du er admin på servern) Da tillater du ssh connect mot servern. Logg på som root/passord, eller en annen bruker som gir deg tilgang til det meste. Så er det bare å navigere seg frem til den mappen man ønsker å gjøre noe med.

Man kan også kopiere filer fra lokal maskin til serveren.

post-49845-1132414362_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...