Gå til innhold

Lost sesong 1 boks fra play.com


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prisen på den hos Play er jo sånn omtrent NOK290, så hvis han/hun ikke har hatt veldig flaks har han betalt 25% mva, og endt opp på rundt NOK400 totalt.

Snevet billigere (£23.15 med frakt når britisk mva/VAT er trukket fra mot £24.99 hos Play) hos AmazonUK.

Eller, hvis man kan spille R1-disker kan man få hele sesong 1 for ca NOK260-270 her hvis man bruker en av kupongene jeg postet annetsteds på forumet (Siste film jeg kjøpte-tråden? :hmm: ).

Hvis ikke dollaren stiger går den under mva-grensa, hvis ikke blir det omtrent det samme som/litt mindre enn hos Play, men hele sesongen.

Lenke til kommentar
Alle våre priser er eksport-priser og inkluderer ikke mva i de respektive land. For våre norske kunder innebærer dette at det tilkommer mva og postens innfortollingsgebyrer for kjøp over kr 200,- For kjøp under kr 200,- (+ frakt / fakturagebyr) tilkommer det ingen mva eller gebyrer og varen vil komme direkte i din postkasse. Ordre som inneholder flere produkter vil bli delt opp enkeltvis og sendes etter hvert som de er tilgjenglige, slik at du som kunde ikke vil bli belastet toll og mva for varer med en verdi under kr 200,- (+ frakt / fakturagebyr). Altså for å slippe tollgebyrer og mva i Norge, må ikke pakkens samlede verdi overstige kr 200,- + frakt og fakturagebyr. Fraktprisene er fastsatt til kr 35,- pr. produkt (pakke). For varekjøp med faktura kommer det et tillegg på kr 15,- i fakturagebyr. Ingen gebyrer vil bli tillagt ved varekjøp med kreditkort, - kun fraktprisen.

 

Betaler du med MobilHandel får du GRATIS frakt på alle pakker under kr. 200,-. Du sparer altså kr. 35,- per kjøp. 

 

 

 

nope blir nok dyrt å bestille derfra

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...