Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Finne frem til en stabil bredbåndsleverandør


Anbefalte innlegg

Føler meg litt "Lost" i jungelen av bredbåndsleverandører og rykter som florerer om de forskjellige. Bor i Oslo og skal snart flytte til ny leilighet og skal derfor finne frem til en bredbåndsleverandør som er tilbyr kjapt, stabilt og gjerne billig bredbånd. Fiber og canal Digital er desverre utelukket, men "alle" andre leverandører kan levere dit jeg flytter. Har derfor søkt rundt på forumet om tilbakemeldinger på de forskjellige leverandørene, men alt jeg finner er noen vage og en hel haug med negative innlegg om så og si alle leverandørene.. Det viktigste for meg er at linja skal være 4 mbit eller over og stabilt. Er det derfor noen der ute som har en objektiv mening eller andre gode tips om hvilke leverandører som faktisk er bra? Skjønner godt at det alltid vil være noen som har hatt problemer med den leverandøren som de har valgt, men det må vel også være sånn at noen leverandører i snitt er bedre og mer stabile enn andre..

 

"Litt" frustrert... :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bor i Oslo (Lambertseter). Har benyttet både Telenor og NGT. Må si at telenor har en bra pakke(antivirus osv), god kundeservice, passe bra oppetid, brudd 2-3 ganger i uka, men er oppe igjen med en gang, de har dårlig upspeed og litt dårligere priser enn NGT synes jeg.

NGT gikk jeg over til. Her får du med ruter :thumbup: men ikke noe mer. Generelt dårlig kundeservice og laaang ventetid. Suveren oppetid, brudd 1-2 ganger i måneden, er oppe igjen med en gang. Bra upspeed, og er alltid ganske bra priset.

 

Spiller du mye i europa anbefaler jeg NGT, får bedre ping med dem.

Lenke til kommentar

Spørs jo hva du vektlegger. Jeg ville ligget langt unna NGT personlig, det er bare å gjøre et hvilket som helst søk - inkludert her på forumet - så skjønner man at brukeropplevelsene kan være direkte et direkte hån...

 

TN er jo TN. Det koster, det er ikke det beste. Sikkert og trygt. Og det funker. Grei service, selv om det varierer hvem man treffer på. Lite kompetent er vel mitt inntrykk selv om de prøver, og dermed blir det slitsomt hvis man skal noe annet enn å bestille... Synes jeg i alle fall.

 

Selv har jeg Direct Connect, og må si at de har den beste, mest kompetente kundeservicen jeg noen gang har opplevd. Makan til løsningsorienterte, teknisk kompetente folk skal man lete en god stund etter i denne bransjen. Tror ikke jeg hadde hatt dsl i det hele tatt hadde det ikke vært for de for å være helt ærlig.. Og jeg har snakket med de andre selskapene. De bruker Telenors nett (som så mange andre) så de kan levere "overalt". Anbefales, hvis du er ute etter litt mer enn å spare tjue kroner her og der. Stort pluss for at folkene faktisk har navn og går an å svare de dersom man trenger å diskutere noe!! Høy oppetid, stabile linjer er det for meg i alle fall og hastighet som lovet. Jeg fikk testet ut 1mbit SHDSL (selv om linjelengden er ganske mye for lang) i løpet av en time mens jeg diskuterte med min kontakt. Det er veldig bra.

 

Skulle sett det samme med TN eller NGT! :tease:

 

Ellers må jeg si at Combitel tiltaler meg, greie priser og virker som hyggelige folk. Ikke samme tekniske kompetansen som DC, og i motsetning til DC møter man "bufferen" (les kundekonsulenter, sentralbordfolk etc.) før man får prate med de som har peiling. Men de har èn ting som virkelig imponerer meg, og det er at de ikke har bindingstid. Og det betyr, at man kan bytte leverandør dersom man føler for det eller noe annet dukker opp - noe som fort kan skje i disse dager når ADSL 2+ rulles ut...

 

Alle de nevnte tilbyr 4mbit.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...