Gå til innhold

Parfyme tips til gutt og jente


g@bb@

Anbefalte innlegg

Jeg tenker på å kjøpe ny parfyme, godlukt, duft, eller hva du vil kalle det. Trenger noen råd eller tips. Liker litt "kjølige" parfymer, f.eks Armani Black Code.

 

 

 

Så trenger jeg et råd om hvilken parfyme som jeg kan kjøpe til min kjære, en jente. Noen gode råd? Prisen er ingen, jeg gjentar, ingen hindring.

 

 

*Edit : Leifer'n var innom :p

Endret av g@bb@
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til både gutt og jente, eller bare jente?

 

Må innrømme at jeg ikke har peiling på jente parfymer (velger alltid en med pen flaske. Og hvis jenta er søt leter jeg alltid etter en søt parfyme). På en annen side har Chanel 5 alltid vært populær.

 

Men hvis du skal ha en parfyme til en gutt så anbefaler jeg Polo Black. Kjøpte den nettopp, og er veldig fornøyd. Mexx pure life er også god, litt svak men god. McGregor liker jeg og, den er kraftigere og ikke så mild.

 

Det finnes faktisk en unisex parfyme, CK One (hvis jeg husker riktig).

Lenke til kommentar

Av gutteparfymer han man den nye fra Boss; Energise. Ellers har vi jo en av de beste til gutt noensinne (imo) Lacose - Pour Homme.

 

Til jenter... den var ikke like grei. Dior - addict er fin, ellers har man CK Eternity in moment eller euphoria. Ellers er jo hugo boss sine fine, f.eks. deep red.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...