Gå til innhold

Hvor kaldt for at Jegermaister fryser


Nidhogg

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 år senere...
Læreren min sa det til meg i drikkelære, da jeg går VK1 Kokk.

 

:!: :!: han kan ikke være mye glup!

 

Det er jo f.eks helt standar å legge aqueviten ( spellcheck?!) i fryser'n før julemiddagen osv....

 

Tja, man har tilnærmet tom mage, bare syre. Så kommer det glass med 60% som har -30 celsius og blander seg. Magesyren blir straks kanskje -15 grader og fryser med en gang. Men antar at det ikke skjer da.

 

Jeg bruker og fryse colaen helt til at den blir til is når den åpnes. Grunnet høyt trykk blir ikke colaen omtrent til is før den når -5 grader (kanskje).

 

Det finnes tabeller på slikt angående trykk og frysepunkt for væsker, og for sprit.

20 % alkohol fryser ved -7°. Ren alkohol fryser ved -115°.

 

Jaeger skal konstant ligge i frysen og skal serveres iskald! Bare se på flasken, det står på den.

 

Ja konge godt. Tror at tungen min blir så bedøvd at spriten nesten ikke kjennes i smaken oss meg (sterkt redusert).

Endret av Deimos87
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...