Gå til innhold

Ny vri på "hvilket kort skal jeg kjøpe" :)


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vil så gjerne spille dagens og morgen-dagens spill med max på alle kvalitetsinnstillinger.. "Kjøpe det nyeste og dyreste" er jo en sikker løsning, men for å spare litt penger, tenkte jeg: hva kan jeg gå på kompromiss med?

 

Svaret var relativt enkelt. Jeg har innvestert i en fin og dyr Eizo LCD skjerm... max støttet oppløsning: 1280 x 1024.. Dette burde da hjelpe!

 

Så, vilket kort bør jeg velge? Jeg var litt ATI fan-boy, men føler at de i denne runden ligger litt bak når det gjelder forholdet ytelse/pris. Men for all del. :)

 

Annta at resten av maskinen absolutt ikke er noen flaske hals, Raptor disk og ny cpu samt 2GB minne står på den listen... men d ble litt dyrt, så jeg håpet at jeg kunne spare inn litt på skjermkort.

 

 

Vilket bør jeg velge for å kjøre F.E.A.R. og alle de andre nye "TUNGE" spillene med kontinuerlig høy frame-rate og allt på max?

 

Takker for svar, og håper at dette er ulikt de fleste spørsmålene til at folk faktisk gidder å svare. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

7800GT er sikkert et veldig bra kort... men det er ikke FOR bra da? Med tanke på min begrennsede skjerm-oppløsning?

 

Tingen er at jeg vil heller ha ett som er "akkuratt godt nok" nå, og kjøpe et nytt om 6-8 mnd når jeg har tjent litt penger igjen, enn å kjøpe ett som er "for bra" nå og som allikevel ikke vil være bra nok om 12 mnd.. om dere forstår..

Lenke til kommentar
7800GT er sikkert et veldig bra kort... men det er ikke FOR bra da? Med tanke på min begrennsede skjerm-oppløsning?

5103529[/snapback]

Jeg tror det skal passe ganske bra. Jeg merker at jeg sliter litt med f.eks FEAR og Lost Coast i 1600*1200 på maks grafikk, så til de tyngste spillene må du nok ha så pass med power hvis du er opptatt av å spille med høyeste grafikkinnstillinger og bra framerate. Jeg kunne godt ha tenkt meg et ekstra skjermkort. ;)

 

(Jeg har A64 3500, 2 GB RAM og 7800 GT)

 

Edit: Jeg kan jo utdype litt mer, det er nok billigere kort på markedet som vil fungere tilnærmet like bra hvis du er villig til å fire littegranne på grafikk-kravene. Men 7800 GT får du til under 3000 kr på tilbud, og det er mye for pengene, selv om det er mye penger.

Endret av Rikky
Lenke til kommentar
Du skulle ventet til februar før du lagde denne posten. Ved den tid vil gjerne ATI ha et prisdyktig kort ute.

5106332[/snapback]

 

Støtter Deuz her.. hva er vitsen med å spørre om hvilket kort du bør kjøpe om 3-4 mnd.. innen du skal ha kortet kan alt ha snudd seg totalt på hodet uansett. Ingen vet hvordan markede er om 3mnd..

Lenke til kommentar

:blush: jo, vet at det er lenge til februar, men det er en forskjell på hva jeg burde gjøre (vente med å kjøpe) og hva jeg faktisk gjør! :)

 

... uansett så vil situasjonen være relativt stabil, eller, alltså, det jeg mener er at jeg nå har fått vite pris-nivået som jeg mest sannsynlig må være forberedt på. I februar så har GT prisen sunket, men så har også noen nye spill kommet, så da må jeg kanskje opp til det kortet som har erstattet GT i pris-nivå...

 

men jeg bare ror her... er såklart litt teit å spørre nå, men var litt nyskjerrig liksom.. :blush:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...