Gå til innhold

Gameplayet i FIFA 2006


Anbefalte innlegg

Har spilt det en del nå og jeg starter og merke masse ting som ikke gir inntrykket av at gameplayet er MYE bedre enn før.

* A.I i 2006 skulle være mye bedre enn før. Jeg synes dette uteblir. Motstanderlaget dunker ballen utover sidenlinjen upresset både titt og ofte.

* A.I på med spillere er ikke blitt bedre, snarere tvert i mot. Reaksjoner, som hvis ballen ligger foran deg og du har nesten åpent mål så "reagerer" min spiller utrolig seint.

Samme med corner i mot meg eller litt dueller på midten. De bare surer med ballen, og klarerer/sentrer ikke. Skal ha kontroll på sett og hvis.

SOM OFTEST! Har jo hatt en og annen normal reaksjon med å ofre alt....

* Det eksisterer det jo knapt finter som funker (eller finteknapper for den slags skyld). Har klart å dra av en mann så langt.

Kan være håndkontroll gjør nyten, men 1 mot 1 er umulig nærmest...

* Kommer du alene med keeper kan du mange ganger bare løpe ballen inn i mål.

* Corner er møkk vanskelig å få noe ut av. Generelt innlegg hvis det er mer enn 3 mann i boksen.

 

Noen andre med samme feeling.

Dette er snakk om gameplayet. Manager mode og alt annet er jeg MEGET fornøyd med

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig.

Det er sinnsykt irriterende når motsanderen presser ballen ut av banen slik det blir innkast, eller når de har ballen lenge og aldri gidder å gjøre noe, utenom å sentre den tilbake til forsvaret.

 

Det er MANGE ulemper som jeg ikke engang gidder å nevne, med FIFA.

Jeg har for lenge siden gått over til PES.

 

Det er intenst god AI og mange vanskelighetsnivåer å velge mellom, slik at det ikke blir "Ekstremt lett", "Middels" og "Drit vanskelig".

 

Gameplayet i PES er generellt mye bedre. Det er enklere å springe fra motstanderen, med ballen, og fysikken har imponert meg mye.

Det er enklere å drible og spille fint.

Endret av Xs2n0n
Lenke til kommentar

Det er generelt inntrykket jeg får hvert år: FIFA pleier å gi folk et godt førsteinntrykk, men etterhvert som man spiller det dukker det bare opp mer og mer irriterende momenter og svakheter. Hver år det kommer en ny FIFA er det samme leksen: "Fjorårets FIFA suger, men NÅ er det blitt mye bedre."

 

Omvendt med PES. Jo mer jeg spiller det, dess mer imponert blir jeg over spillet. Det er en dybde i gameplayet som FIFA bare kan drømme om. Selvfølgelig dukker det opp et par irriterende momenter i PES også, men på langt nær slik som i FIFA.

 

Kan virke som om utviklerne av PES rett og slett spillet sitt eget spill veldig mye, pluss at de har god peiling på hvordan fotball egentlig fungerer. Slik virker det ikke med FIFA...

Lenke til kommentar

FIFA kommer rett og slett på mye mer dill-dall, som off-the-ball og First-Touch. Hvem trenger det, egentlig?

 

Pro Evolution har skapt alle de elementene FIFA har, bare mye enklere. Der trenger du ingen kompliserte kombinasjoner for å få til fine ting.

 

FIFA har rett og slett frustrert meg siden 2003. Man klarte rett og slett ikke å score, man måtte slippe piltastene for å skyte. Og så går det aldri ann å springe skikkelig fra motstanderen.

Det eneste FIFA har klart bra i år, faktisk bedre enn PES5, syns jeg er døballsituasjoner, spesielt frisparkene, men igjen, det er rappet fra PES.

Lenke til kommentar

På tide å prøve ut ProEvolution kanskje. Alle har sagt at det har vært bedre men fifa har på en måte vært et manifest. Og etter mange anmeldelser som

Tidenes beste FIFA
Fotballfeber med «FIFA 06

Måtte bare prøve det ut. De samme har riktig nok kronet PES til overmenesket men det har bare kommet inn det ene øret og ut det andre.

 

Har PES linsenser?

Endret av dub
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...