Gå til innhold

Nokia N71, N80 og N92-lanseringer


genser

Anbefalte innlegg

Fikk nå svar fra finn.no ang N80-annonsen som ble diskutert lenger opp på denne siden:

 

Hei!

 

Takk for tilbakemeldingen!

 

Vi har fjernet annonsen da vi også anser denne som suspekt og som dessuten er en annonse for noe anonsør ikke har i sin besittelse for øyeblikket ( det må man ha for å kunne annonsere på Torget).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Blir mest sannsynlig sendt 22. mai fikk jeg til svar...

 

--

sneilerts

6124945[/snapback]

 

"Hei og takk for din henvendelse!

 

Din bestilling vil mest sannsynlig bli sendt fra oss 29. mai."

 

Nydelig... Det minste man bør kunne forvente av en nettbutikk er vel online lagerstatus? Det sto ingen ting om at den ikke var på lager da jeg bestilte. Har lest at Elkjøp og Lefdal ønsker å bli store på netthandel - men da har de en lang vei å gå først!

 

--

sneilerts, ikke akkurat happy...

Lenke til kommentar

Er blitt veldig usikker på om jeg skal beholde N80en nå. Den er absolutt ikke slik jeg hadde tenkt meg. Testet den nå nettopp på det trådløse nettet i Trondheim og det fungerte ikke i det hele tatt.

 

Det ville fungert utmerket hadde bare Nokia VPN Client vært mer åpen for konfigurering i stedet for å være avhengig av Nokia VPN Manager - som forøvrig er helt umulig å få tak i så lenge du ikke kjøper en av Nokia sine VPN routere.

 

Da er det bedre å bruke løsningen jeg har i dag med Pocket PC i ene lommen og D500 i andre lommen. Upraktisk, men det fungerer... :)

Lenke til kommentar
CuEdge, Min har fungert på samtlige WLAN nettverk jeg har prøvd som jeg har hatt dekning på. Så da må det være noe spesielt med nettet i trondheim.

6161879[/snapback]

Klarer fint å koble meg til, men å gå på internett via NTNU krever innlogging. Når jeg logger meg inn via webgrensesnittet får jeg bare feilmeldinger. Mulig dette er noe de kan fikse, men i så fall får jeg bare tilgang til internett (http), og ikke mailservere slik som jeg vil.

 

For å få full tilgang må jeg koble meg til via VPN, noe som fungerer utmerket både med laptop og pocket pc. Virkelig synd at det ikke finnes alternative VPN klienter for symbian!

Endret av arehei
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...