Gå til innhold

''liten'' mp3 spiller med 5-20 gb?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Creative Zen Micro Photo er et godt valg hvis du vill ha farge skjerm, hvis ikke kan du jo ta lille broren uten frage skjerm, men som du ser er Photo det beste valget der....

 

Hvis ikke kan jo Zen Sleek fra Creative være et godt valg.

 

Jeg ville tatt Zen Micro Photo siden den har fargeskjerm og jeg ikke har bruk for 20 gb som Sleek tilbyr. Jeg ville ikke tatt Ipod Nano, fordi at jeg syntes den er stygg, dårlig lydkvalitet og så må du bruke Itunes...

 

Men det er ditt valg... Hadde kanskje vært lurt å komme med et maks pris (sånn at vi ikke foreslår spillere som du er utenfor ditt budsjett...)

 

Håper det blir lettere å velge for deg...

Lenke til kommentar

Jeg kan i hvertfall si noen om Creative Zen Micro, etter å ha solgt noen hundre av den. Det er det verste søppelet jeg har vært borti på lenge. Utrolig høy feilprosent med gjennomgående feil Creative ikke gidder å gjøre noe med. Har du holdt en Zen Micro sammen med en iPod Mini må man være dum for å ikke kjenne den store kvalitetsforskjellen.

 

Zen Micro er billig, og gir nok greie funksjoner til prisen, men du verden for en drittkvalitet.

 

Mini-jack-uttaket i toppen blir i store andeler av spillerne løst, slik at musikken skurrer/faller ut når man går med spilleren i lomma (som den er beregnet for), og kommer borti ledningen.

Harddiskene må Creative ha kjøpt fra en B-vare-salg hos IBM, for disse kiler seg fast, begynner å klikke, eller surrer rundt med høyst ujevne pipelyder.

Firmware-versjonene som har blitt sluppet, har ikke hjulpet nevneverdig på at veldig mange spillere henger seg opp, og må rebuilde sangbiblioteket, eller i verste fall bare slutter og virke, selv om harddisken av en eller annen grunn fortsatt virker.

 

Jeg er derfor litt usikker på om jeg hadde vurdert Zen Micro i det hele tatt, men det er nå bare meg.

 

 

Edit: thomas II: Du sier at både iPod nano og iPod mini er stygge og har dårlig lydkvalitet. Hvor stygge de er er helt opp til deg, da du tydeligvis har bestemt deg for at Apple-produkter er stygge (?), men at de har dårlig lydkvalitet kan jeg rett og slett ikke si meg enig i. Og at iPod mini har dårlig kvaliet? Jeg kan si meg enig i at iPod nano har skikkelig crap-kvalitet på plastbelegget rundt spilleren, men ellers virker det ikke helt som om du vet hva du snakker om.

Nå har jeg/har hatt 5 forskjellige iPods opp gjennom årene, så jeg er garantert fan-boy, men jeg har nå fått brukt de litt, og det du sier stemmer ikke helt for meg.

Endret av Playmofetish
Lenke til kommentar
Den vil jeg hvertfall ikke at du kjøper.

Dårlig lyd, stygg, dårlig kvalitet, alle har den :thumbdown:

5091829[/snapback]

 

 

Thomas II: Du sier at både iPod nano og iPod mini er stygge og har dårlig lydkvalitet. Hvor stygge de er er helt opp til deg, da du tydeligvis har bestemt deg for at Apple-produkter er stygge (?), men at de har dårlig lydkvalitet kan jeg rett og slett ikke si meg enig i. Og at iPod mini har dårlig kvaliet? Jeg kan si meg enig i at iPod nano har skikkelig crap-kvalitet på plastbelegget rundt spilleren, men ellers virker det ikke helt som om du vet hva du snakker om.

Nå har jeg/har hatt 5 forskjellige iPods opp gjennom årene, så jeg er garantert fan-boy, men jeg har nå fått brukt de litt, og det du sier stemmer ikke helt for meg.

5094156[/snapback]

 

 

Som du ser skrev jeg hva JEG mente... Og jeg har heller ikke gått inn får å mene at alle appel sinne produkter er stygge, jeg syntes faktisk at dems bærebare pc`er er ganske stilige.... Jeg kjenner 13 stk som har hatt/har Ipod... Det har vært noe kødd med alle bortsett fra en og den solgte han etter 3 uker (det var en photo med 60gb hardiskk) fordi han angrett...

 

Sorry at vi spamer posten din figure_02...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...