Gå til innhold

komplett er treige med leveringa :(


Anbefalte innlegg

Hei!

 

jeg bestilte hovedkort og cpu fra komplett på tirsdag kveld. og håpet selvsagt att pakke kom til fredag eller max lørdag.

men det gjorde den ikke!

pakken ble ikkje sent før på fredag.

dermed må jeg vente til mandag eller tirsdag :sad:

dette var vel litt treig levering?

jeg sjekket også att varene var på lager.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

når man leser gjennom forummet skal mann jo tro at folk forventer at når de kjøper over web så skal varen være hos dem dagen etter

men sån funker det ikke

komplett har jo ganske mye å gjøre og om en pakke ble satt til venting et par dager så gjør ikke det noe

komplett er ganske kjappe de men ikke alltid for alle gjør feil selv de

Lenke til kommentar

Jeg bestilte et hovedkort fra komplett for 6 dager siden og jeg har ennå ikke fått det. Andre varer som jeg bestilte fra andre webbutikker kom etter 3 dager. Så i forhold til andre webbutikker er ikke komplett blant de beste. Uansett hvor mye de har å gjøre. De må tross alt ha et mottaksorgan som tilsvarer antall bestilte varer. Dette får de andre butikkene til i hvertfall.

 

Når det gjelder service er komplett helt på høyde da, men de må skjerpe leveringen.

Lenke til kommentar

Jeg vet at enkelte webshopper har hatt problemer i forbindelse med ferieavvikling. Det kan jo hende at komplett sliter med et overheng ennå.

 

Synes du skal sende en liten mail og spørre før du klager. Man bør vise litt forståelse - service er en ting, behjelpelig kunde er samme tingen, bare andre veien.

 

Ta også med i beregningen at det er skolestart, og kanskje mange har bestilt PC i denne tiden.

 

Hvis det haster, kan du jo ringe dem og spørre pent om de ikke kan prioritere din ordre. Hvis den er liten, har du gode sjanser for at de gjør det.

 

-yummy-

Lenke til kommentar

Jeg bestilte fra komplett på mandag (hjem-på-døren), og de kom på torsdag. Synes ikke det var så ille. Derimot var jeg ikke hjemme da de kom :lol:, så jeg måtte selv hente pakken på postkontoret dagen etter. Mener jeg leste på komplett at de legger om logistikken, slik at noe ventetid må påberegnes. De sendte pakken min på onsdag og jeg fikk den på torsdag. Jeg bor i Bærum, så posten gjorde i hvertfall jobben sin.

 

Venter derimot på en pakke fra Multicom som jeg også bestilte på mandag. Valgte å få den tilsendt som A-post for at det skal gå raskere. Den har jeg derimot ikke sett snurten av! :mad: Får vel ta kontakt med Multicom på mandag...

Lenke til kommentar

Komplett hadde kræsj på lagret var det jeg fikk høre når jeg ringte..

 

det tar vanligvis 3 dager før pakken er hos deg da. dårlig at komplett ikke sender mail hvos dem sier at det blir forsinka.

 

og for littsiden før der igjen bestillte jeg noe, da var det omorganisering på lagret så den tok også mye lengere tid.. jeg har så flaks lissom.

 

dem burde ialf. si ifra at det kommer til å ta lengere tid til dem som har ordre på venting

Lenke til kommentar

Jeg bestillte mitt Gsmart mini2 en søndags ettermiddag. Mandag klokken 11.25 hadde posten vert og henta pakken min :grin: Desverre oppstod det problemer med noen serie nummer på posten og det kunne dermed ta opp til to dagen lengre med levering. Pakken på pulten min torsdag morgen (var oppe før hanen gal, for å hente pakken) Dette syns jeg er fullt akseptabelt spez. med tanke på problemer hos posten..... mpw :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...