Gå til innhold

Sjekk xbox prisen på elkjøp


Anbefalte innlegg

Vet ikke om reklamen er der for dere på www.dagbladet.no men hos meg viser den en reklame om at prisguidene ikke forteller hele sannheten. de selger en prissjekket xbox til 895,-. i følge hw's priseguide selger best-buy den til 849,-

 

go elkjøp - go elkjøp

 

hehe

Endret av bjorngb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
elkjøp blir aldri tatt med på prisguider

 

så alltid sjekk opp elkjøp før du kjøper noe ;)

 

kan hende det lønner seg

5053588[/snapback]

 

tror ikke du helt fikk med deg hva han mente...elkjøp reklamerer med at du ikke alltid bør følge prisguidene blabla. de selger xboxen til 895,-. sjekker du derimot prisguiden finner du at best-buy (expert) selger den til 849,-. snakk om å kaste egg i hønsehus.

Lenke til kommentar
Er det fri frakt på Bestbuy? - Ikke ? nei nei ....

5053697[/snapback]

 

Er det fri frakt på elkjop.no? - Ikke ? nei nei ....

 

Husk å sjekke om varen er merket med Internetpris, er den det så får du ikke varen til samme pris i butikken. Frakt kommer altså i tillegg :)

Endret av EskimoBob
Lenke til kommentar
Er det fri frakt på Bestbuy? - Ikke ? nei nei ....

5053697[/snapback]

 

hva om folk hadde lest igjennom det som faktisk står skrevet i trådene her...hadde spart serveren til hw.no for mange unødvendige innlegg tror jeg.

 

i og med at begge prisene er nettpriser, så kommer best-buy (expert) ut best her. uansett så er begge billige, og selger disse mest sannsynlig med tap for å trekke kunder.

Lenke til kommentar
elkjøp blir aldri tatt med på prisguider

5053588[/snapback]

Hardware.no har flere ganger prøvd å få elkjøp med i prisguiden, men elkjøp har sagt klart i fra at de ikke ønsker å være med.

 

En del av problemet er alt elkjøp ikke har samme pris over hele landet. Den lokale butikken står fri til å sette prisene slik det passer dem. Elkjøp har også en nettbutikk som opererer med egne priser. Disse har heller ikke ønsket å være med i prisguiden.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar
En del av problemet er at elkjøp ikke har samme pris over hele landet. Den lokale butikken står fritt til å sette prisene slik det passer dem.

Jepp, der konkurransen er tøff ligger prisene til Elkjøp jevnt over lavere. Det er ofte store forskjeller mellom byområder og utkantområder, så litt kjipt for de som bor f.eks. i Nord-Norge.

Lenke til kommentar
Hva er egentlig poenget med å selge xbox med tap for å lokke kunder? Er det slik at man stikker innom for å kjøpe xbox og plukker med seg et kjøleskap og en støvsuger med det samme?

5070513[/snapback]

Man plukker ikke nødvendigvis med seg et kjøleskap i samme slengen, men med mindre du skal modde xboxen og laste ned spill, så må man kjøpe de, og det er her elkjøp og microsoft planlegger å tjene penger. Ekstra kontroller og annet tilleg også da seff.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...