Gå til innhold

Hjelp til å velge flyspill


Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp bestilt en joystick for å kunne styre fly i bf2. Men jeg ønsker å få tak i noen gode flyspill/simulatorer og.

 

Jeg er ikke erfaren i flysimulatorer og krever ikke ekstrem realisme. Ser etter et militært flyspill, gjerne med multiplayer.

 

Noen tips om hvilke spill som kan passe til meg?

 

*edit:

Hmm, dette spillet ser jo nice ut "Lock On - Modern Air Combat"

Endret av Oz370
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lock On: Modern Air Combat er et suvrent flyspill om du er skikkelig flyentusiast. Men det er ganske komplekst og en joystick er å anbefale. Jeg brukte musa, og det tok sin tid og lære seg og fly. Tror jeg satt et par dager med tutorial og manual bare for å lære å fly A-10. Senere prøvde jeg meg på F-22, men missilsystemet ble for avansert for meg. Har hatt ganske mange kule opplevelser med Lock On, som den gangen jeg glemte å ta ned landing gear når jeg skulle lande. Flyet skrapte bortover hele rullebanen før det stoppet. :D

 

Grafikkmessig holder det god standard, men noen av ground modellene kan være litt 90-talls. Dette spillet krever Tålmodighet og kunnskaper.

 

Et av de beste flyspillene jeg har prøvd er Crimson Skies. Kanskje litt vanskelig å få tak i, og det er mindre realistisk, men en blanding av action, adventure og flysim. Knall grafikk til å være nesten 5 år gammelt..

Lenke til kommentar

Hvis du vil fly passasjer fly og lære deg instrumentring samt fly navigasjon (VOR, NDB, ILS osv osv.) er MS flightsim 2004 et veldig bra spill. Og du kan laste ned tonnesvis med addons til det! Du kan også kjøpe addons fly som inneholder akkuratt samme systemer som i virkeligheten! (FMC feks.) :cool:

Sjekk ut denne (Norsk side) siden hvis du ønsker mer info om spillet..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...