Gå til innhold

Hvordan finne ut av nr?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei, endelig ser jeg at andre og har samme problem. det nr ringer meg konstant, så jeg ringte til netcom og ba dem gi meg nytt nr. skal nå se om 67419999 slutter å ringe meg

5022772[/snapback]

 

Har du politianmeldt denne "telefonterroren"? I så fall bør du få vite hvem telefonnummeret tilhører, selv om det er hemmelig, skjult, eller en del av en intern nummerserie i en bedrift. Dessuten bør en irettesettelse fra politiet hindre fortsatt oppringing, skulle jeg tro. Med mindre oppringningene kommer fra en forstyrret person da. Kall meg gjerne fandenivoldsk, men jeg synes dette ville vært en mye bedre løsning enn å krype til korset og skaffe meg nytt mobilnummer :mad:

Lenke til kommentar

ok, det er et selskap som driver spørreundersøkelser. Snakket med noen som er blitt intervjuet av dem. De virket visst særdeles useriøse og fomlet med spørsmålene, som også virket amatørmessige. Det var spesielt forsikring de var opptatt av.

 

Derfor: Jeg tar kontakt med mitt forsikringsselskap, og ber meg frabedt om at de engasjerer slike useriøse firmaer, med referanse til deres telefonnummer.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...