Gå til innhold

jenteproblem. Hva gjorde jeg egentlig?


Christian86

Anbefalte innlegg

Du er forelsket i henne sjøl du! Hvis ikke ville du ikke brydd deg om det... Værtfall ikke brukt så her mye energi på henne..

 

Send en hyggelig sms så spørr du om dere skal gå en koselig kveldstur  :thumbup:

haha, da har jeg vært forelsket ganske ofte :p

 

tror problemet heller ligger rundt det å "ønske å bli likt av alle" og "bry seg for mye om hva andre sier/gjør mot en"

Og kanskje det at hun, som du sier, er vannvittig pen, og du ikke vil ødelegge vennskapet med henne fordi du kanskje kunne bli forelsket senere, og da hadde det vært litt dumt å ha vært drittsekk tidligere...

 

EDIT: har nå lest hele tråden og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har lest en tråd så proppfull av gullkorn og vissvass som her... Ler som bare f, og hadde jeg ikke vært glad i livet mitt, tror jeg at jeg kunne le meg i hjel :thumbup:

Endret av smeboe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ida, jenter er da en avart av mennesker.. :whistle:

 

Og mange jenter BLIR faktisk monstre når PMS inntreffer.. i sammenheng med P-pille så blir mange ikke væranes med i det hele tatt! Bør helst komme seg i sikkerhet til et annet kontinent!! Med brev og besøksforbud.. uten telefon!! :dontgetit:

Lenke til kommentar
Ida, jenter er da en avart av mennesker.. :whistle:

 

Og mange jenter BLIR faktisk monstre når PMS inntreffer.. i sammenheng med P-pille så blir mange ikke væranes med i det hele tatt! Bør helst komme seg i sikkerhet til et annet kontinent!! Med brev og besøksforbud.. uten telefon!! :dontgetit:

p-pillene gjør faktisk PMS-situasjonen enklere! Har PMS en dag elns nå! da lukker ejg meg inne på rommet og bare knurrer til de som snakker til meg! ellers er jeg blid :D

 

men on topic. Hvorfor kan ikke folk bare være ærlig om hva som plager de? Er så typisk jenter det der...viss hun skal oppføre seg sånn mer, så hadde jeg ikke gidda å brydd meg!

Lenke til kommentar

For å prøve å svare på tråden og ikke bare å komme med bullshit:

 

Jeg erfarte noe lignende da jeg gikk på u-skolen (hmm, var vel rett før sommerferien for 5 år siden). Jeg var forelsket i en jente, og dette visste hun om. Fungerte greit dette, jeg tenkte på henne dag og natt, men vi kunne fortsatt snakke sammen på skolen. En dag unngikk hun meg det hun kunne, og jeg kunne ikke forstå hvorfor. Jaja, det går sikkert over tenkte jeg (selv om jeg ble veldig såret). Da var det en kamerat av oss som hadde fortalt henne noe om at jeg truet en av kameratene hennes til å holde seg borte fra henne pga jeg var sjalu. Denne kameraten tok jo dette ut av lufta, men da jeg prøvde å forklare at jeg aldri hadde sagt noe slik ville hun ikke høre på meg. Jeg foreslo også at hun skulle høre med han karen jeg hadde truet, men det gikk visst ikke an. Jeg ble forbanna på hun og ba hun aldri snakke til meg igjen (hun visste jeg var hodestups forelsket i henne, så trodde hun jeg stod der og løy henne rett i trynet? WTF?). Siste skoledag før ferien snakket hun endelig med han fyren jeg hadde "truet", og han hadde ikke peiling på hva hun snakket om da hun tok det opp. Hun prøvde da å unnskylde seg, men vi ble aldri venner igjen etter det. Sommeren gikk uten at vi så hverandre, ringte eller sendte sms, og vi gled lenger og lenger fra hverandre.

 

Ok, skled litt ut på siden dette, men vil oppfordre deg til å konfrontere henne og finne ut hva problemet er. Kanskje er det det samme i ditt tilfelle: En sløv venn som ikke vet hva han eller hun snakker om.

 

Angrer på jeg ikke prøvde å redde vennskapet vårt, var en meget koselig jente.

Lenke til kommentar
p-pillene gjør faktisk PMS-situasjonen enklere! Har PMS en dag elns nå! da lukker ejg meg inne på rommet og bare knurrer til de som snakker til meg! ellers er jeg blid

 

Noen blir faktisk sur å grinat så lenge de går på P-piller.. PMS eller ikke.. Kjipt, men noen tåler dem ikke.. :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...