Gå til innhold

En guide til bøtter og spann med gull


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
skin selger utrolig dårlig på silvermoon for tiden. Må helt ned i 7s for å få selge light leather osv..

Jeg har startet en karakter på Lightning's Blade, realmen som Blizzard startet i slutten av august. Jeg tenkte å tjene meg noen raske penger til å begynne med, og tok opp skinning. Det slo selvfølgelig feil, for her har serverøkonomien virkelig ikke stabilisert seg ennå! Light leather selger ikke for mer enn 5-7s, og medium leather så jeg gå for 9s.

Endret av atrax
Lenke til kommentar

solgte medium leather til 8s på silvermonn i dag. solgte unna 5 stacks. så det blir jo litt sølv da, men jeg tror kanskje at enkelte kjøper opp skin for så å sette dem ut igjen til høyere pris, men med very long time på AH. Ingen dum ide, men jeg har ikke tolmodighet til å vente så lenge hehe...og på en annen side kanskje ikke så lurt heller, da det stort sett til enhver tid finnes menger med skin på AH...til en billig penge. men men...Heavy leather selger sikkert for rundt 10-12 sølv da...så her kan det jo bli noe hehe.

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle snu om på skinning-markedet på Lightning's Blade, så jeg kjøpte opp alt av Medium leather som lå på AH i IF, og la det ut til min pris. Funka jo bra til å begynne med, men når skinnere ikke forstår at de kan få mer for greiene sine, så nytter det jo ikke. Så nå står jeg der med 500 Medium leather som jeg ikke blir kvitt ... :p

Endret av atrax
Lenke til kommentar
Spiller du som horde, er Wailing Caverns et ypperlig sted å ha skinning. Perfect deviate scale har jeg sett gå for rundt 50s per stykk.

Fikk ikke solgt mitt for 30s på ah... :(

Det er jo selvfølgelig ikke alltid sånt går med en gang. Derfor er det greit å ha den tidligere nevnte sparegrisen, så sender du alt til den. Legg ut ting på morgenen og ettermiddagen, så blir det solgt etterhvert.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Nå er det vel gjerne på tide å komme med noe ny info.

 

Fettered spirits i SM Cath er nerfet, de dropper nå 0.5-2s per kill (tidligere var det 3-4 ganger så mye). Med mindre Large glowing shards går for mer enn 1-2g, så er ikke SM + disenchanting heller verdt bryet.

 

Tidligere i dag tok jeg meg en tur til Badlands med roguen, hovedsakelig for å få opp miningskill. Jeg bestemte meg for å teste ut hvor meget jeg kunne tjene på rock elementals, nå som de ikke gjør nok skade til at jeg trenger å bandasjere/spise mellom hver mob.

 

Jeg tok runden fra Kargath, så mot sørsiden av kartet, og deretter mot vest (mot ogrene). På en halvtime tjente jeg rundt 6g i grå steiner, ca. 4g i solid stone/elemental earth/deeprock salt, samt 1 core of earth (prisen er ved salg på AH, laveste pris iflg. Auctioneer). I tillegg plukket jeg opp to grønne saker som kan selges for 1-2g. Om alt selger med en gang, et sted mellom 10-11g per halvtime.

 

Skal prøve dette diverse andre steder, blant annet satyrene i Azshara, spøkelsene i Winterspring, etc. Var også en svipptur innom Blasted lands for å hjelpe en kompis med noe, og de assorterte dyrene der (helboar, snickerfang, skorpion) droppet en del vendortrash som solgte godt.

 

Du kan også sette av en natt i deadwind pass om du er av høyere lvl.

 

farmet stuff til ca. 150g der en natt :p

4970266[/snapback]

 

Hva var det du knertet der, da? Var innom en tur, og ogrene gikk ned ganske fort, men de droppet ikke noe superspennende.

Endret av psilocybe
Lenke til kommentar

Tjah, det er da vitterlig en del penger i leatherworking, men som med alle andre professions, det som selger, kommer mot slutten. Siden alle serverne har en overvekt av rogues, har du alltid kunder.

 

Dog, jeg må si at crafting-yrker virkelig har fått hard konkurranse med assorterte quest-rewards. Folk som har skodd seg på Arcanite reaper-crafting, fikk plutselig Ice barbed spear å forholde seg til. 600g+ for AR, eller gratis IBS?

 

Så, i bunn og grunn, gathering/gathering er fine saker. Om du skulle ha lyst til å plukke opp en crafting-profession senere, koster det ikke så utrolig mye å powerlevle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...