Gå til innhold

Battlegrounds Level'en i WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For folk som er lvl 51 og sånn tar det veldig kort tid fra 51-60. Feks ta meg da:

spilte mye og bare sosa rundt helt til jeg ble lvl 53. Da jeg ble det var det akkurat som noe klikka for meg :p Ble lvl 53 på en onsdag (det var ikke skolefri elr noe sånt) og på søndags kvelden traff jeg 60 :D

 

Mon tro jeg spilte mye ^^ Gjorde quest som F*** overalt og det gikk radig :p

 

Siste lvlen så farma jeg hele XP bar'en på samma stedet ved noen ogrer i blasted lands (elr noe sånt)

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor folk syter om dette i det hele tatt. En som er level 51 er ikke mindre verdt enn level 60. For alt du vet så er han kanskje en "bedre" person og en bedre spiller. Det å utelukke folk fordi de ikke er level 60 er bare helt meningsløst. Da kan du gå utenfor IF eller Orgrimmar og leke med de andre arrogante level 60-karene istedenfor. Det er bare et spill og de som er level 51 betaler akkurat like mye penger som en level 60 og syns sikkert det er akkurat like morsomt å spille Battlegrounds. Skal man da nekte en level 51 å spille i en uke fordi han ikke er god nok for level 60-folka? Nei, det blir for dumt. Du som sier du ikke healer folk under level 57 bør jo virkelig slutte å ta deg selv så høytydelig. Herre Jesus... :?

 

Er selv level 53 og joina WSG i går. Folka lo av meg og bad meg stikke, men det var en annen tone etter at jeg hadde 2 Flag Captures og låg nest øverst på kill lista. Gleder meg også til det blir en egen level 60-klasse. Da kan alle fra 51-59 spille for å ha det morsomt, slik spillet var ment, og level 60-karene kan sitte og være überleet avsperret en annen plass =)

 

 

Dere må ikke glemme at WoW skal være morsomt! Vi snakkes i Battlegrounds... :thumbup:

Lenke til kommentar
Nei, det blir for dumt. Du som sier du ikke healer folk under level 57 bør jo virkelig slutte å ta deg selv så høytydelig. Herre Jesus... :?

Av mine erfaringer så pusher en 60 warrior alliance mye bedre enn en lavere level. Derfor føler jeg at manaen min blir brukt mest effektivt når jeg healer 60 warriorn. Samme med mages, en 60 mage har mer sjanse for å skade alle med AE'en sin enn en som er lavere.

Og nei ikke Jesus, Mainhealer takk :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...