Jump to content

LilleG

Medlemmer
 • Content Count

  1021
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Så dere for et eksemplar i morgen? vil dere ta legge ut et review i morgen også? (drømme)
 2. Se her ja, takker for svar folkens. Så det jeg bør se etter er IOPS. Ikke skrive/lese hastigheten? Synd at man mister TRIM ved å kjøre raid. 80GB'en til Intel var altid den jeg hadde planer om å kjøpe. Så det blir vel den regner jeg med. Er sandforce baserte disker sååå mye raskere?
 3. Hei. Jeg skal nå i slutten av april bestille SSD disk(er) til 2 nye pcer jeg skal sette opp. Men hvilken bør jeg gå for? jeg har sett mye på den omtalte X25-M disken fra Intel. Men fra hva jeg ser nå. Så er ikke den like rask som de andre ute nå? feks skrive hastigheten er ganske lav (70) i forhold til andre. Pcene som skal settes opp er spille pcer. Kanskje ikke skrive hastigheten har så mye å si for spilling? ikke vet jeg. Også lurer jeg på om det er mye å hente ved å kjøre 2 i raid? 64x2 raskere en 128x1? Har aldri vært borte i SSD så det er noe jeg er ny på. Jeg har tenkt til å bruke rundt 2 tusen kroner på disk eller disker. Hva en som er raskest.. Kanskje jeg også burde gå for en SSD som har sandforce kontrolleren? hehe, mange spørrsmål. Litt hjelp fra noen som har peiling hadde vært fint!
 4. Finnes det en liste som oppgir alle spill som har/vil få mus/keyboard support?
 5. 260 MB/s USB 3.0 minnepenn klarer 320 MB/s
 6. Hei Jeg bare lurer på hvordan man kan få bilde ut fra en USB port på pcen. Jeg vet det finnes USB til VGA adaptere, noe jeg gjerne skulle kjøpt. Evt USB til HDMI adapter. Men hvor i all verden får man kjøpt det? evt andre løsninger? Evig takknemmlig for svar. PS: jeg viste ikke hvor jeg skulle plasere denne.
 7. Ok, men hvorfor koster det bare noen ganger å checke-in online samme med "Taxes / Fees" Bestiller jeg 2 uker før jeg drar så slipper jeg å betale det? Eksempel: Til London : Thu, 1 Oct 09 Online Check-In: 50.00 NOK Taxes / Fees: 139.90 NOK Til London : Sun, 18 Oct 09 Online Check-In: 0.00 NOK Taxes / Fees: 0.00 NOK Hvorfor slipper jeg å betale det 18 oktober men ikke 1 oktober? Takk igjen for svar.
 8. Hei, aldri bestilt reise før. men jeg ser det er langt billigere å bestille 2 uker før man har tenkt til å dra. Bestiller man dagen før blir det MYE dyrere. Det jeg lurer på er følgene: Det står at det vil koste 100 kr å dra tur retur til london om jeg bestiller idag og drar om 2 uker. Vil jeg virkelig få det til den prisen om jeg bestiller, eller vil prisen gå opp før jeg drar? og at jeg da må betale mer. Som sagt jeg har ikke peiling på dette siden det er første gang. Vil prisen endre seg rett før jeg skal dra? eller må de holde seg til 100 kr som var orginal prisen da jeg bestilte. Dette er med Ryanair forresten. Takk for alle svar.
 9. Ok men hvorfor er det sann, hvorfor kan man ikke bare få ytelsen begge har som single kort. Hvorfor må det høyeste kortet altid stille seg ned til det laveste... De vil vel bare ikke at man skal få brukt det gammle til noe. At man heller måå kjøpe 2 like kort. Alt handler vel om penger.. De kunne sikkert fått det til om de ville tenker jeg.
 10. Takk for svar, da ble jeg litt klokere. Synd at de må være samme model for å kjøre sli. Med ATI så kan man bruke forskjellige modeller om jeg ikke tar helt feil?
 11. Hei jeg lurer på en del ting rundt dette. 1. Kan jeg bruke mitt gammle 8800 GTS kort som physx ved siden av et nyere kort? 2. Må det nyere kortet være fra nvidia, eller kan jeg bruke for eksempel: 4870 med et 8800 GTS på siden for physx? (altså må de begge være fra nvidia eller kan jeg mixe ati og geforce) 3. Må hovedkortet støtte SLI for å få til dette? eller kan jeg bruke et hovedkort som bare støtter Crossfire. (For å kjøre 275 som hoved skjermkort med et 8800 for physx) 4. Dette gjelder bare SLI: Må kortene være samme model eller kan jeg gjøre et 275 sammens med et 8800 GTS i SLI? Veldig takknemmelig for svar.
 12. Skype er veldig viktig for meg om man kan kjøpe skype credits for å så ringe mobiler ol. Er ikke helt sikker på om det går med skype på ipod touch men. Litt synd at zune hd ikke støtter xvid, men det gjør vel ikke ipoden heller. Men man kan kanskje kjøpe apps som vil spille det av?
 13. Hei Jeg kommer til å bruke den til spesielt video og så klart mp3, og surfing. Men det jeg liker med ipoden er at man kan vist kjøpe mikrofon til den for å så bruke skype. Hadde det ikke vært for det så hadde Zune HD vært et klart valg..
 14. Skal kjøpe meg en mp3 spiller. Så det jeg lurer på er hvilken av de som ville være det beste valget. Kom gjerne med argumenter, som gjør det lettere for meg å velge. Jeg liker det at man kan kjøpe mikrofon til ipoden for å så kunne ringe med skype.
 15. Nei jeg venter på penger fra et kort jeg sendte på retur, så jeg har ikke fått bestemt meg enda. Men det står vel mellom 275 & 4890. Men jeg tror det blir et 4890 kort.
×
×
 • Create New...