Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Oppgradering av Telenor ADSL - Hvem har fått?


Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har forstatt ikke fått her i Drammen 3038, Begynner å plage meg litt selv om det står at det skal komme innen utgangen av året. Sente en mail her om dagen til tekninsk (var ikke sikker på hvor jeg skulle sende den) og spørte om de hadde noen ca dato. Svaret jeg fikk var at det ikke kunne være så lenge til siden det bare var 2 mnd igjen av året :(

Noen som tror det kanskje er bedre å ringe? Var et av de siste stedene som de oppgraderte sist også.

Lenke til kommentar

Grunnen til at det tar lang tid å oppgradere er jo at Telenor må kjøre en sjekk på om linja faktisk tåler å bli oppgradert. Litt dumt om de oppgraderer linja for at den så detter ned fordi den ikke klarer det. Slike ting tar tid når de har 700 000 kunder å oppgradere.

 

Det tar også tid å informere om at nettopp DU ikke kan få høyere hastighet.

Lenke til kommentar

Syntes telenor altid er treige her jeg bor, litt rart siden det er en ganske stor bydel. Når ISDN kom var det 2 års mellomrom mellom våres sentral og en som ligger rett nede i byen, dette var ingen store problemer siden de som ville ha ISDN kunne bytte nr. og komme på den andre sentralen. Men også alle andre ganger noe skulle oppgraderes så blir som regel min sentral hengende igjen. Nå er jeg sikker på at noen andre fortsatt har det vere, men det er et lite irritasjonsmoment for meg. Tok meg også 2 mnd for å bli koblet opp med ADSL men dette fikk jeg kompensasjon for. Ligger ikke så langt fra sentralen og vet at fler rundt meg har den hastigheten jeg skal få (de skal da igjen ha dobbelt), så det burde ikke være noen problemer der.

vell vell får vell bare vente med et smil :cry:

Endret av Gimlin
Lenke til kommentar
3188

jeg har blitt oppgradert fra 2000/256 til 3000/300..jeg skulle jo egentlig ha 4000/400 men det gikk tydeligvis ikke..bytter leverandør i løpet av mnd alikevel så jeg gidder ikke stresse med det men syntes det er litt snålt..

5097717[/snapback]

 

Kan hende at du ikke får høyere pga. for lang avstand til sentral eller for smale kobberkabler, så da er det ikke sikkert at du får noe høyere hos en annen leverandør. Du burde iallefall forhøre deg med Telenor først og finne ut hvorfor du ikke får høyere hastighet..

Lenke til kommentar

Jeg har fått oppgradert her (postnr 7770). Sendte en henvendelse til kundeservice søndag for 3 uker siden med anmodning om oppgradering. Fikk det vanlige svaret med "du vil bli oppgradert i løpet av to uker". Fem dager senere ble hastigheten oppgradert fra 700/100 til 1000/200. Modemet viser 4864/512 kbit/s, men faktisk TCP-throughput ligger på ca 965/225 kbit/s.

Har vært litt rundt på datasupport hos folk i nærområdet, de har fortsatt ikke fått oppgradert hastigheten. Dermed hjalp jeg dem også med å sende purring til kundeservice ;)

Lenke til kommentar

"Seint men godt", er det vel noe som heter!

Og det må vel være riktig i mitt tilfelle, for jeg har fram til i dag hatt 704/128, og har ventet på å få 1000/200...

Men så i dag når jeg sjekka "Surfometeret" på Dinside.no, fikk jeg dette! :mrgreen:

 

Edit:Varte ikke så lenge, for da nå er jeg nede der jeg egentlig skal være, 1000/200. :(

post-39119-1131555254_thumb.jpg

Endret av Fiesta
Lenke til kommentar

3055.

Fikk oppgradert linja fra 2000/200 til 2000/300 (etter telefonsamtale) deretter til 4000/400 etter et par dager. (Ifølge hastigheten som vises på online.no)

 

 

Edit: Heisann! Viste seg at den var satt tilbake til 2000/300 igjen? watafack?

Men uansett hvor jeg prøver meg, får jeg ikke mer enn 2000kbit. :(

Endret av [ReXoR]
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...