Jump to content
Sign in to follow this  
Mr Burns

Når kommer Gigabyte iRam til Norge?

Recommended Posts

Noen som vet når denne geniale dingsen kommer til Norge?

 

Muligens litt dyr, men gleden av å ha 0.05 ms aksesstid veier opp.

Jeg må si jeg er imponert over kloke hoder her i verden. Men med den batterilevetiden, så må man jo lage kopi på slutten av hver arbeidsdag, i tilfelle du skulle være syk dagen etter, eller det er helg. Men de som har stor bruk for så raske (og så små) disker, er sikkert veldig glade for den og villige til å betale.

Share this post


Link to post

Jeg får ståpels. Dette har jeg ventet skal komme på markedet. Det går nok ikke mange å nå før hardisken kun brukes som backup og arkiveringsenhet.

Share this post


Link to post

Burde absolutt vært Sata300, og det vises på benchmarkene også, Scsi-Raid med 2x 15k er RASKERE på skriving. Men vanvitttig lekre søketider var det ja, synd det blir alt for dyrt. 3798kr for 4GB Ram på komplett, oppimot 5000kr inkludert Gigabyte'n, og burde hatt 8GB når man først skulle kjøpt slikt, minst 10 til 12000 og opp. Blir et bra SCSI 15k oppsett av slike summer. Tror dette er mest interessant for benchmarkere, de klarer seg med 2GB systemdisk likevel.

 

Dessuten tror jeg det ville vært en stor fordel med DDR2 for å øke batterilevetiden, enda mer interessant med DDR2 når 1GB Twinmos DDR2 pr idag koster mindre enn 1GB Twinmos DDR400. Det kommer vel lignende saker fra andre produsenter snart, skal vurdere en når det kommer Sata300 og bedre batteri/DDR2, kanskje det går an å få seg en 2GB brikke for nedimot 1000 kr når den tid kommer.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...