Gå til innhold

Kjøp av ny harddisk


Espenhh

Anbefalte innlegg

Hei...

 

Planlegger å kjøpe meg en ny harddisk, og har derfor er par spørsmål. Om disse er besvart før, så beklager jeg, kan du/dere da evt. linke meg til den posten der svaret står?

 

Har en Dell Dimension 8200 kjøpt i 2001. Har åpnet den og tittet inni, og ser at det er en ledig "harddisk-plass" der. Er det da bare å smekke den nye disken inn der? Er også en ledig kabel på strømmen som går til den andre harddisken, kabelen deler seg liksom i to. Denne kan brukes, sant? Er det samme med IDE-kabelen, da er det vel den jeg skal koble i, sant? Trenger jeg noen andre kabler? Virker som om det er lagt opp til at det skal være lett å koble til en ny disk - det funker det, eller er det bare "juks"? ;)

 

Har som sagt IDE-kabler i maskinen, så jeg regner med at det en den type disk jeg bør bruke. Kan da denne fra Western Digital være lur å kjøpe? http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=112810&cks=SPK ... Har ikke så mye peiling, men regner med at den bør passe... Eller?

 

 

Noe mer jeg bør tenke på? Noe ekstra jeg trenger som må bestilles? Og når jeg har satt den inn, er det bare å starte maskinen, for så å formatere den nye disken da? Noe mer som kreves?

 

Takker for alle svar! :D

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...