Gå til innhold

Case modere se HER !!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Kan begynne med å si at jeg ikke kan noe om det å lage nettsider, men derimot mer om design. Designmessig er siden rett og slett gyselig. Fy! :evil:

Bakgrunnen er håpløs. Det samme er blinkende tekst.

Fargevalget er heller ikke helt på topp. En bakgrunn skal ikke ta oppmerksomheten fra det essensielle på siden. Din gjør det.

Du har skrevet litt om deg selv. Nevner bare at «hvem» på engelsk skrives «who» og ikke «hwo». :wink:

Dessuten har du endel skirveleifer.

 

Nå kan det bare gå en vei med siden din og det er oppover. For den er på bånn.

Lenke til kommentar

Beklager å si det men dette må rett og slett være den sørgligste siden jeg har åpnet i år....

Fargevalget ditt var så forvirrende at jeg fikk litt vondt i hodet. Dette er ingen god side for epileptikere. Faktisk følte jeg meg så uvel at jeg trengte en liten pause etter å ha vært inne på siden din ett par minutter. Den blinkende teksten lammet meg fullstendig. Ellers så det ut som du har skaffet deg et par gode venner. Du har gitt meg et godt førsteinntrykket av dem. Men alt i alt synes jeg du bør jobbe litt mer med siden din. Er enig med en av de andre som skrev at du burde starte over, men hvis du står på så kan det sikkert bli en bra side tilslutt. Lykke til!!

Lenke til kommentar

huffda !! ja jeg viste at siden ikke var helt topp men at den var så ille trodde jeg ikke da : nå var det jo innholdet jeg skulle ha fram da og ikke designet på den,og jeg har sett verre sider en min hehe ,men men vi får fikse det da :smile:

Men ang skrive feil , det er nok en del andre som har det også tenker jeg ,fort gjort å skrive feil vet du,men bra dere sier i fra , da kan jeg jo ordne det også. synest det ikke er så ille jeg til å vere første gangen jeg lager en slik side.

 

Takk for alle meninger :smile:

Lenke til kommentar

Siden vil ettervert også komme på norsk ,jeg lagde den på engelsk fordi den også er beregnet for utlandet. Jeg har gjort om litt på siden nå og forhåpentligvis er den litt bedre nå ved tanke på skrift osv.jeg skal jobbe litt mere på designen ettervert,folk klagde på at det var noe rotete,men dette vil jeg rette på så fort jeg får lært meg litt mere om dette. jeg har brukt litt mere duse farger som går an å lese så jeg håper dette vil gjøre det litt bedre. Jeg hørte at over skriftene kunne vært litt bedre ,men jeg kjønner ikke helt hva som er galt med dem men... er det noen som har noen gode tips til disse overskriftene ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...