Gå til innhold

6270/6280-tråden. Tester, bilder, diskusjoner o.l.


Anbefalte innlegg

Stemmer nok at mange trofaste har vendt den ryggen ja :(

 

Har selv ventet i månedsvis på 6280 men har klokelig funnet ut at jeg ikke skal kjøpe noen slider i det hele tatt. Kommer nok heller til å gå for E60 eller 6233 når en av disse dukker opp :D

 

Spesielt synes jeg at når en legger så mye penger i en mobil bør denne ha en viss kvalitet som gjør at en blir fornøyd i lang tid framover. Det er tross alt ikke alle som skifter like ofte telefon som enkelte her på forumet. Det er jo klart at en slidertelefon har en del konstruksjonsmessige utfordringer som en slipper på en candybar.

 

Dessuten ser vi gang på gang at mange prioriterer kamera på mobilen (forståelig nok) men med alle de problemene og irritasjonene som følger med når det viser seg at kvaliteten likevel er god nok kan få noen og enhver til å fundere litt over om en trenger disse mobilkameraene eller ikke :hmm:

 

Nei, her blir det nok E60 eller kanskje 6233....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
noen som har hørt noe om 6280 eller?

 

annent en at den er ventet  mars :cry:

5556427[/snapback]

Er vel ikke så mange igjen her som er interessert i den telefonen... De trofaste har vendt den ryggen og begynt å vandre på andre jaktmarkeder (meg selv inkludert)... :shrug:

5556712[/snapback]

 

 

Venter tolmodig jeg... :)

Lenke til kommentar
dere vender ryggen til en perfekt mobil ^^

 

:p

5557108[/snapback]

 

Det var selvsagt 6280 jeg også ventet mer eller mindre tålmodig på, men ga opp :cry: Den er selvsagt fremdeles aktuell, men "rapportene" sier jo at det er mye feil med den. (Nesten) greit at 3s kunder fikk være testpiloter på den i et par tre mnd så får kanskje Nokia tatt seg selv i nakken og fikset de fleste/verste feilene på den før de første ekemplarene ruller over grensa :)

 

Ellers blir det en sort N80 på meg til sommern :love:

Lenke til kommentar

Ikke noe galt med svensker da.... Dust....

 

Men over til saken, joda, det er som sagt endel feil med tlf, blandt annet idag skjedde det noe mere, brått så sletten den tlf til sms greiene og sånt, slik att det ikke gikk ann å sende sms og sånne ting.. med andre ord, tlf er helt fucka.. kanskje bare jeg som er uheldig, men jeg skal iaf, levere den på "3"butikken i Karlstad imorgen for å få en ny, så skal jeg bytte den mot en nokia N70 isteden ^^

 

//marius

Lenke til kommentar
Konklusjon: Nokia 6280 er en bedriten telefon med elendig byggekvalitet og totalt ubrukelig software, og i tillegg er telefonen et kvartal forsinket.

 

Og denne har vi ventet på? Nei og nei...

5559714[/snapback]

Nå trekker du helt feil konklusjoner.

 

Nokia 6280 er en bedriten telefon med elendig byggekvalitet og totalt ubrukelig software, men er ikke forsinket.

 

Hvordan telefonen som kommer til Norge om noen måneder er på software-fronten vet du ikke, så da blir det vel litt feil å si det?

Lenke til kommentar
Nokia 6280 er en bedriten telefon med elendig byggekvalitet og totalt ubrukelig software, men er ikke forsinket.

5560116[/snapback]

For oss forbrukere er utsatt det samme som forsinket... :hrm:

5560250[/snapback]

Nå skjønte jeg ikke helt hva du mente.

 

Mobilen er ikke forsinket med 3. Mobilen er forsinket/utsatt (hva er forskjellen?) for oss uten 3, men den vil sannsynligvis ikke ha disse firmware-feilene heller.

Lenke til kommentar
Mobilen kom med 3 i fjerde kvartal.

 

Uten 3 er det vel ingen tvil om at den er forsinket. Men når den kommer har den neppe de firmware-feilene. Så da er den ikke _både_ forsinket og med feil, pick one :)

5560327[/snapback]

 

Ikke ta dette ille opp, men du begynner å høres ut som "komiske Ali"

Mobilen skulle vitterlig komme på det Norske markedet i 4. kvartal, 3 er helt uvesentlig i denne sammenhengen.

Lenke til kommentar

Hehe, det er nok bare du som misforstår meg Gadgetelsker. Noe som sikkert kommer av dårlig formulering fra min side.

 

Ingen tvil om at mobilen er forsinket her i Norge. Den skulle komme i fjerde kvartal, og kommer neppe før i slutten av andre. Altså ett kvartal forsinket. Det sier jeg ikke imot. Sier bare at den utgaven vi får til Norge neppe har de firmware-feilene.

 

Og den utgaven som finnes i 3-butikkene er jo ikke forsinket, men den har feilene.

 

Altså i 3-markedene er mobilen presis men med feil, og i Norge og andre land blir den ett kvartal forsinket, men neppe med feilene :)

 

Tjohei: Ja, omtrent slik. 3 fant ut at denne mobilen hadde stort salgspotensiale, og kjøpte opp et gigantisk parti av mobilen, samt rettigheter til å selge denne eksklusivt en periode. Dette ble desverre gjort lenge etter at den ble presentert, og derfor en forsinkelse.

 

Med 6233 derimot ble en slik avtale gjort med Vodafone _før_ presentasjonen, og derfor 6234 som kommer et kvartal før 6233.

 

Nokia burde altså for egen del først laget avtale med 3, presentert 3-mobilen som f.eks. 6281 med lanseringsdato 4. kvartal, og samtidig presentert 6280 uten branding med lanseringsdato 1. kvartal. Da hadde ingen klagd, mens realiteten hadde vært den nøyaktig samme som nå.

 

Håper dette ble forståelig :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...