Gå til innhold

noen tips til nyere (2004++) online spill?


Anbefalte innlegg

hei....

 

jeg lurer på om jeg kan få noen navn på noen kule spill som kan spilles på nettet... jeg vil ikke høre om cs en gang....spilla det litt og ble fort lei...jeg har bf2 og swat 4 fra før.... jeg har også far cry. wow vill jeg heller ikke høre om. har noen tips til andre spill som er kule å spille over nettet? helst litt nyere altså som kom ut i 2004 kansje 2003 hvertfall ikke noe tidligere enn dette...det er fordi jeg liker å spille med good grafikk.

 

jeg liker for det meste å spille skyte spill over nettet... strategi er også kult... men kom hjerne med andre sjangere... finnes det noen spill som ligner swat 4? med multiplayer? liker swat 4 veldig godt nemmelig :D

 

takker for svar...håper at jeg postet riktig sted :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Warcraft 3: The Frozen Throne.

Trådstarter spurte om online spill fra 2004 og utover. Derfor er nok dette lite aktuelt. Virker på meg som om mange bare poster uten å lese trådstarters innlegg først, bare for å få opp postcount-en.

 

On-Topic: Splinter Cell: Chaos Theory har en ganske artig multiplayer del, om jeg ikke tar helt feil. Dessuten kan du spill missions co-op over nettet. Les omtalen her på gamer for å få et fullt innblikk i åssen spillet er, orker ikke å forklare noe særlig mer.

Lenke til kommentar

Du sier du ikke vil høre om CS, men hva med andre modder? Natural Selection syns jeg er genialt, spill som "spacemarine" eller alien. En leder på hvert team, Lederen kan bygge base og mer.. jo mer du dreper desto bedre blir karakteren din og du kan få nye våpen og nye armor. Aliens er små kjappe jæv**r som tykker og hakker menneskene. De kan klatre opp i vegger og gjemme seg.

 

Dette spillet er stort og omfattende.. kan ikke forklare alle detaljene selv.. men jeg synest det er vert å prøve hvis du allerede har HalfLife. Nå vet jeg ikke når dette kom ut, ikke har jeg tid til å finne det heller, må rekke bussen =D.

 

Sven Co-op er også en kul mod til HL.

Lenke til kommentar
Trådstarter spurte om online spill fra 2004 og utover. Derfor er nok dette lite aktuelt. Virker på meg som om mange bare poster uten å lese trådstarters innlegg først, bare for å få opp postcount-en.

PMS eller?

 

On topic: Hvis du er ute etter online-FPS anno 2004 eller nyere, har du ikke all verdens valgmuligheter. Hvis du er ute etter gode online-spill, hvorfor ikke ta en titt på Guildwars? Ikke FPS, men når ble det negativt? ;)

Lenke til kommentar
finnes det noen spill som ligner swat 4? med multiplayer? liker swat 4 veldig godt nemmelig  :D

Rainbow six spela likner litt på Swat. Rainbow six 3 kom i 2003, men det kan vere vert å sjå litt nærmare på det. Det koster like over hundrelappen, så det er ikkje den store utgiften.

 

 

takker for svar...håper at jeg postet riktig sted :hmm:

Du gjorde nok ikkje det. Sidan dette er eit relativt konkret spørsmål som ikkje krever ein lengre diskusjon for å få svar på, så skal det under "Spørsmål og svar - PC". Det virker som du bare er ute etter PC spel. Eg flytter tråden.

Lenke til kommentar
Ville ikke satset på Matrix Online. Siden spillet er proppet med bugs og ustabile servere. Kanskje du bør prøve Painkiller? :)

ja hvilket online har ikke ustabile servere og masse bugs

 

jeg spiller wow;)og jeg har opplevd mye kødd med serverne(downtime) og masse masse bugs

 

men det blir fiksa so no worries

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...