Jump to content
Sign in to follow this  
faaeri

Tre nye Canon Ixus-kameraer

Recommended Posts

Canon har lansert tre nye kameraer i den populære Ixus-serien. Større skjerm er den viktigste forbedringen. De nye modellene er Ixus 750, Ixus 55 og Ixus i zoom.

Les mer

Share this post


Link to post

Unektelig veldig spennende. Skal bli morsomt å holde og prøve disse kamera. Den siste tiden synes jeg Nikons Coolpix serie har vært hakket foran Ixus, men neste generasjons kamera går jo nesten alltid forbi den forrige, så vi får vente og se :)

 

På den annen side... hvis skjermen er omtrent alt som er forbedret, så er jeg ikke videre imponert over de nye modellene. Om det er alt, så synes jeg det virker mer som de har press på seg til å lansere noen nye modeller, uten at de egentlig har noe nytt å komme med. Men... skjerm og megapixler er det kunder ser mest etter, selv om det i utgangspunktet er to av de minst viktige delene av et kamera nå for tiden.

Share this post


Link to post

Skjermene beholder den samme oppløsningen som forgjengernes 2" skjermer hadde, altså 118.000 piksler. Synes nyhetsartiklene på Akam er litt vel sparsomme på detaljer som dette. 118.000 piksler er etter min mening nesten litt knapt selv på en 2" skjerm og blir vel litt lite for en på 2,5".

Share this post


Link to post

Synd at det ikke var flere oppgraderinger på ixus750. Jeg hadde forventet økning på 1mp og litt tweaking av kvaliteten når de først oppgraderer den. Akkurat slik som ble gjort med ixus500 sammenliknet med ixus400. Nå ser det ut til at vi kan glemme ixus800.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...