Gå til innhold

To lydkort på en pc i winamp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal brukes på en nattklubb. Grunnen til at dem ønsker det slik er at det er bartenderne som skal styre musikken, så dem ønsker på en måte å ha to stk spillere, men hver sin playlist, sånn at dem kan mixe om hverandre osv osv. Er nok mange måter dette kan gjøres på, men dem skal ha det slik. hehe

 

Vet ikke om Winamp er det beste (hvor setter man hvilket lydkort som skal bli brukt?) kom gjerne med tips til andre, gratis spillere som vil gjøre jobben enkel.

 

=)

Lenke til kommentar

Man velger lydkort i kontrollpanelet i windows. Men det kan ikke sendes lyd til mer enn ett kort i gangen. Derfor er det kanskje lurere å benytte et program som støtter crossfading og som kan spille av flere låter simultant og bare benytte ett lydkort.

http://www.daolnwod.com/virtual_dj_studio_31_1938.htm

Dette er et eksempel på et slikt program, men det finnes sikkert gratisprogrammer som gjør samme nytten.

Lenke til kommentar

Det er jo crossfade effekt i winamp 5.0, så du trenger ikke to lydkort for slikt. Men hvis du skal sende forskjellige sanger til forskjellige høytallere fra samme pc samtidig, da trenger du vel dette. (Usikker på om pc-en kan sende lyd til to lydkort samtidig)

 

Man kan også trykke "Q" på tastaturet for å quece sanger i winamp og lage en playlist på denne måten. Hvis crossfading ikke er skrudd på så går du bare til 'preferences' menyen og skrur det på der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...