Jump to content
Sign in to follow this  
kenneth11

Hvorfor har ikke flyene i BF2 Sonic Boom

Recommended Posts

Jeg liker å fly i BF2 (selv om det jeg kanskje er best til er å skremme vettet av infantrister ved å fly 2 meter over bakken hele tida) men det er ting jeg har begynt å gruble på. Nå nettopp var det noe på Discovery om såkalt Sonic Boom, den øredøvende lyden som blir lagd når fly bryter lydmuren. Og jeg lurer: Burde ikke flyene i BF2 ha dette også, siden de bryter lydmuren? Kanskje sånn at alle innenfor en viss radius når det skjedde får shellshock

Share this post


Link to post

Du vet det at for å bryte lydmuren må du over lydens hastighet?

Tror du at flyene i BF2 klarer fly i lydens hastighet? Da hadde du nemlig ikke hatt særlig anledning å delta i selve map fighten.. (return to your post or you will be punished!)

Flyene i bf2 er regulert på hastigheten for å forbedre spillbarheten..

I en realismemod, skulle jeg gjerne sett hvordan de løste det problemet der realistisk... 50 kilometer store maps du kan fly på? :p Eller små propellfly?

Share this post


Link to post

Er ikke lydmuren på rundt 1200km/t (mach1)? Jeg har spilt masse bf2 med fly og har prøvd utallige ganer å få super fart....jeg har vært oppe i 1500km/t men hørte ingen boom. Var litt skuffende ettersom jeg har hørt så mye om lyden fra et fly som bryter lydmuren. Er det ikke en av grunnene til at det er bare concorde som flyr "supersonic"

Share this post


Link to post

Lydmuren er på Mach1, men Mach1 varierer etter hvor høyt man er osv. I "normal-forhold" er mach1 1200 km/t.

Men uansett så vil ikke piloten høre noe når flyet bryter ludmuren, fordi flyet flyr fortere enn lyden.

Share this post


Link to post

Jeg flyr ALDRI, men er det ikke sånn at det begynner å bli blurry i kantene osv. når man kommer opp i visse hastigheter? Eller kanskje hjernen min spiller meg et puss.

 

For øvrig, jeg har aldri hørt noe smell (sonic boom), som den infanteristen jeg er, fra flyene.

Share this post


Link to post

jeg klarte faktisk 1800km/t i en kamp, fløy ganske høyt og så tok jeg en loop fordi det lå en på halen min. mene jeg brukte afterburner også, så da jeg var ca 270grader rundt så fikk jeg en helvets fart og alt begynnte å riste seriøst mye, helt til jeg kræsja :p

 

dog ikkno sonic boom :(

Edited by Spirre

Share this post


Link to post

Det står vel på HUD'en til flyene.

 

Men er det ikke mulig at den farten som vises er i miles per hour, slik at flyene ikke flyr fort nok til å bryte lydmuren i spillet?

Share this post


Link to post

60mph=100km/t.

Pilotene ville ikke ha hørt noe smell! Men det bør alle andre soldater på banen. Uansett så føles det ikke som om du flyr rundt mach 1 når du flyr i topp speed med flyene.

Share this post


Link to post
60mph=100km/t.

Pilotene ville ikke ha hørt noe smell! Men det bør alle andre soldater på banen. Uansett så føles det ikke som om du flyr rundt mach 1 når du flyr i topp speed med flyene.

Alle soldater innenfor en viss avstand, for da ville jo det være enkleste jobben som eksisterte å bare lage sonic boom, for hvis man hører det, får man gjerne shellshock.

 

Edit: Leif

Edited by kenneth11

Share this post


Link to post

kan ikke si jeg har noe problem med at det ikke er Sonic Boom.. jeg har faktisk ikke tenkt på det før det ble nevt i denne posten.. :p

men såklart, det hadde jo vært en kul detalj.

også vært arti om flyene skapte dragsug, slik at det hadde blitt vanskeligere og følge etter flyet.

Share this post


Link to post

"Hvorfor har ikke flyene i BF2 Sonic Boom?"

 

-enkelt svar? fordi det er en unødvendig detalje.

 

mer utfyldene: Tja, hvis man skulle blitt shellshocka/døv av sonic boom fra fly, så burde egentlig alle spille BF2 med lyden på mute uansett på grunn av den omtrent konstante skytinga i nærheten av deg.... Og du burde bare høre en pipelyd resten av omgangen/respawn hver gang du er i nærheten av ett artillerinedslag o.s.v... Ett fly sitt sonic boom blir nødvendigvis raskere på grunn av at det er større enn en kule, men erlig talt...BF2 er ikke så realistisk at man trenger noe sonic boom effekt..den eneste som det kunne være gøy å høre sonic boom for er piloten i det akutelle flyet. Han kan pr definisjon aldri høre det uansett, so who gives a flying rats ass?

 

Hvis man skal klage på mangel på realisme, la oss begynne med de litt mer gameplay rettede, som hvorfor en Blackhawk tåler mer AT raketter enn en tanks...

Edited by MrLee

Share this post


Link to post

MrLee....Fordi amerikanerne er så redde for sine precious mødre skal være redde for å sende sønnene sine i krig...Tenk om det ikke hadde vært trygt i et black hawk helikopter da...huff...:)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...