Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, det er jeg enig i, det er lov å være kritisk. Jeg må for eksempel si at jeg er relativt uenig i laget Rafa stilte i går. Og jeg setter spørsmålstegn ved at vi for tiden ser ut til å være helt planløse offensivt og at spillerne er helt borte, Rafa har et ansvar i dette også.

 

Men noen ny trener skal vi ikke ha. Det finnes ingen bedre kvalifiserte enn Rafa, hvert fall ikke som jeg kan komme på. Og kontinutet er som regel viktigere enn et trenerskifte på langsiktig basis.

 

Men samtidig er vi nok nødt til å se fremgang på disse to årene for at Rafa skal få lov til å fortsette, vil jeg tro.

Lenke til kommentar
men jeg vil ha ligaen! :p

 

Det var vel det vi alle ville. Jeg trodde at vi skulle klare en andreplass - før sesongen startet (Man Utd som serievinner), det skjer jo ikke da. Men har fortsatt troa på at vi kan gjøre det bra i CL og/eller FA cupen. Selv om det ser jævlig mørkt ut nå da.

 

Mitt håp på lag mot Sunderland: (4-3-3 Mascherano skal ligge litt dypere i banen)

 

 

--------------Reina---------------------

 

Finnan - Carragher - Skrtel - Riise

 

- - Gerrard - Mascherano - Lucas - -

 

- - - Pennant - Torres - Babel - - -

Lenke til kommentar

Synes dette opplegget med Share Liverpool er spennende altså! Hadde vært utrolig kult om fansen selv kunne kjøpt ut eierne. Men er fortsatt litt skeptisk til at man klarer å grave frem 100.000 stk som er villig til å betale £5000 hver da. Hadde gjerne gjort det selv jeg, men er ikek akkurat økonomien som står sterkest her for tida..

Lenke til kommentar
ALLE som whiner på Rafa;

Hvem vil dere ha inn som erstatter?

 

Man kan vel stille spørsmålstegn ved noe av det Rafa gjør uten at det betyr at man vil se han sparket? Rafa er en bra manager, men jeg er ikke blindt enig i absolutt alt han foretar seg av den grunn.

 

Jeg er kritisk til ekstremt mye av det Benitez gjør. Kan jo begynne å ramse opp hastverket med å få Alonso og Agger tilbake, og de fikk nye skader. Vi kan ta Babel som virkelig burde fått mer spilletid. Eller kjøpet av Benayoun. +++.

 

Det er ikke derfor jeg sier dette, det er for å se hvem folk vil ha til erstatter. Etter min mening finnes det ingen betre managere der ute som er ledige, og tviler på at managere som er betre enn Benitez hopper fra sine vellykkete posisjoner for å gå til en synkende Liverpool skute.

Lenke til kommentar

Mine tanker:

 

Rafa har en rotasjonspolitikk som ikke holder i engelsk PL slik er det bare. Han velger rare løsninger. Greit at han har første håndskunnskap om hvem som er iform og viser tenner på trening etc.

 

MEN: Får man ikke en fast stamme kommer laget aldri til å bli samspilt, og er det ikke samspilt er det ikke noe mønster over angrepsspillet. Det ser vi jo, så jeg er kritisk til Rafa, om han er rett mann eller ikke? Jeg vet ikke. Jeg har mine tvil, det som vises er ikke bra nok! At vi vinner CL og er i finale og alt dette er jo en bragd. men det hjelper så lite når laget ikke er samspilt.

 

Grunnen til suksess i CL er Cup systemet og at Rafa er en strategisk general. Men det virker ikke i PL. som også vises..

 

 

 

Det Engelske lag uttaket idag:

 

Se på Keeperne ;) sier ikke mer :)

 

Peter Crouch?? hvorfor er han der?

 

Og er det ikke en liten tankevekker at vi ikke har flere på laget?? det mener jeg..

Lenke til kommentar
Peter Crouch spilte meget bra 056\ nettet mål i bøtter og spann. Kun denne sesongen han har slitt med dårlig selvtillit og alergi mot å skore mål

Kan jo være et poeng for Capello og hente formspillere da. Men for all del, lyktestoplen gjør det jo som regel ikke så ille på landslaget.

I den siste EM kvallik kampen mot Kroatia var han jo den eneste som spilte bra.

Lenke til kommentar
I den siste EM kvallik kampen mot Kroatia var han jo den eneste som spilte bra.

Det løser ikke dessverre problemene våre, nå må han skjerpe seg sammen med hele laget...

 

Det med Pako-effekten har jeg lurt en del på, er det mulig at det kan være problemet vårt?

Jeg tenkte mest på hvorfor han var tatt ut i landslagstroppen, men det er også alldeles soleklart at hele laget og spesielt Crouch tar ansvar og hever seg, i hvertfall hvis han har planer om å spille for Liverpool i fremtiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...