Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Først, gratulerer til The Game med at Tevez scora! Hehe... (Grunn til at det har vore så stille her siste timane?)

 

Kampen i dag var til tider fantastisk bra, skikkelig deilig å sjå Rooney score mål igjen, det blei 4-4-2, Tevez kan å bruke skallen og Ronaldo med årets frekkaste mål og tre assists. En kamp det virkelig lukta klasse over. Det einaste som var irriterande var fyren som satt foran meg, som ikkje fulgte med på kampen, men som likevel satt i veien for skjermen og kvar gang det blei mål, måtte stå der i et par minutt til noken fikk han tilbake på plass... ;)

 

Virkelig deilig å vere United-supporter på sånne dagar. var litt nervøs til å begynne med, og kjente litt til nokre små rykningar når malloney kom aleine, men ellers var det her fryktelig gøy.

 

Veldig mange gode spelarar utpå der i dag. Gøy at Anderson kom innpå og gjore sine ting bra også. Hadde vel ei feilpasning og då va tanken veldig god og utførelsen nesten. 19-åring med så stor ro, overblikk og speleforståelse er fantastisk å ha i klubben.

 

Synd at Bolton såg ut som at dei hadde 7 mann på bana bakover i andre omgang. Herregud for et elendig forsvarsspel.

Lenke til kommentar

Artig sak jeg fikk i mail fra en kollega igår:

post-23981-1206832533_thumb.jpg

 

Gullet er vårt hvis United klarer å sikre minst 15 av de 21 poengene det er igjen å spille for. Men da må de ihvertfall unngå tap mot Arsenal og Chelsea. Bryr meg egentlig ikke så mye om de to andre lagene da, siden vi er 6 og 8(5 hvis chelsea vinner imorgen*) poeng foran dem.

6 liga kamper å spille igjen, og allerede lukter dette gull i lang vei.

 

Uansett, dagens kamp var underholdene syns jeg. United spilte veldig bra og det ble målrikt på Old Trafford. Fryktet egentlig ikke A.Villa på forhånd, United har jo tross alt vunnet mot dem de 10 siste liga kampene de har møtt (11 nå). Ronaldo leverte med ett mål og 3 assist og det var herlig å se Rooney score igjen, gutten fortjente det!

Lenke til kommentar

<Men da må de ihvertfall unngå tap mot Arsenal og Chelsea.

 

Det er det som teller nå slik jeg ser det. Ungår vi tap mot de to så tror jeg ikke noen kan ta oss igjen, Jeg tror egentlig Arsenal og Chelsea ikke kan tape så mye poeng i hele tatt. Avgir Chelsea et poeng så kan vi tape mot dem begge og alikevel være foran.

 

Vi er i en veldig god posisjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...