Gå til innhold

Uoriginalt minne til en Dell-laptop


steinis

Anbefalte innlegg

Jeg har en Dell Inspiron 510m som jeg er svært fornøyd med. Jeg nå fått meg digitalkamera som lager svært store bildefiler, og da føler jeg at pc'en butter. Eller mer presist, det virker som det er litt lite minne på pc'en.

 

Når jeg går inn på dell og legger inn min TAG, får jeg opp følgende:

System minne

DIMM: 256 Mb

DIMM: 256 Mb

 

Jeg har forsøkt å lete på Dell sine sider etter ekstra minne, med det koster skjorta! Og da lurer jeg på om jeg kan kjøpe noe uoriginalt, altså ikke-dell.

 

Jeg har forsøkt Kingston minnekonfigurator, og den foreslår én spesiell minnebrikke, til ca. 1800 kroner for 1 gb. Jeg har sett at en kan få like store minnebrikker til omlag halve prisen. Er det usikkert om en slik vil virke, og kan jeg stole på at minnekonfiguratoren gir meg noe jeg kan bruke?

 

Jeg forstår at jeg har 2 x 256 minne. Om jeg nå kjøper 1x 1gb, kan jeg bruke denne sammen med den ene 256-brikken som står i? (det er bare to plasser).

 

Mange spørsmål her, men jeg er litt lost når det gjelder minne. Har forsøkt å søke i diskusjonene her, men ikke funnet svar. Takknemlig om noen kan gi meg en anbefaling, eller kanskje har erfaring.

 

Om det er andre data det er behov for at jeg legger ut, så gi meg bare et hint. Jeg skal da komme frem med så mye jeg er i stand til å finne ut.

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...