Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

 

Raidsetupet er:

-prot warrior

-druid tank

-ret paladin

-unholy DK

-mage

-balance druid

-resto druid

-disc priest

 

 

Er ikke rart dere ikke klarer det når dere bare er 8 mann!

 

Men p1 er jo bare samme greia helt til transition, så er jo ganske rart at det plutselig begynner å skjære seg på ett visst tidspunkt hele tiden. Det mest vanlige er vel at den som tanker horrors har 1-3 ghouls så du er sikker på at plague hopper over på horrors innimellom og ikke bare snuser på ghouls. Har ikke så mye å si hvor mange du har, så lenger du klarer å stacke plague uten at den faller helt av. Det med at folk dør av plague skal jo aldri skje og hver gang dispelleren skylder på at den plutselig bare gikk av før tiden så har han i 99% av tilfellene bare sett den for sent.

 

Nå har jeg da ikke prøvd meg på LK hc siden vi var på rundt 20% buff, så kan godt hende ting har endret seg mtp hvordan man gjør det med horrors og plague.

Endret av TaigaH
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Humm..prøv å laste ned dx9c pånytt og installer? Det overskriver ingenting på nyere versjoner, bare legger inn driverne som evt mangler for å støtte dx9.

Jeg var påvei til å gjøre det du sa da jeg kommer over en slags "virusscan", men denne leter etter errorer og problemer på hele datamaskinen og holder på å fikse dem nå. Den har holdt på i en time, og jeg kan se at den ofte er innom noen WoW-filer, så du skal ikke se bort ifra at jeg har funnet feilen! :D

 

Ser ut til at etter patchen nå begynner vi igjen å få problemer med phase1 på heroic LK.

 

Phase2 går forsåvidt greit, de få gangene vi kom så langt, og vi wipet som regel bare på grunn av at vi var uheldige på tidspunkt med defile og valk. Så alt som trengs der er at RNG smiler litt til oss, første transition går også greit.

 

Problemet med phase1 er at når vi når ca. 75-80% begynner folk å dø som fluer. Noen som har noen gode tips?

Slik det er nå har vi prot warrior på lk og de små addsene, og en druid på horrors, vi prøvde å bytte på dette, men hjalp ikke så alt for mye de forsøkene vi hadde.

 

Raidsetupet er:

-prot warrior

-druid tank

-ret paladin

-unholy DK

-mage

-balance druid

-resto druid

-disc priest

 

Noe som slår meg er at vi burde få så mange små adds som mulig over på offtanken for å stacke plague, hva tror dere om dette?

 

.. Jeg håper inderlig at den som får plaguen på seg løper til den nærmeste mobben, for så å bli dispella av en priest så plaguen hopper over på mobben? For såvidt jeg vet så forminsker tida seg mere og mere om plaguen hopper fra spiller til spiller. Det er ufattelig viktig at den som får plaguen løper så fort den kan til nærmeste mobb. Men det er jo basictacts, så det er vel ikke problemet i denne sammenhengen?

Endret av Bysno
Lenke til kommentar

Thrall har flyttet til Outlands for å "finne seg sjæææl", og Garrosh Hellscream har tatt over Azeroth horde. Og han er ikke så snill som Thrall. Det ser man på endringene i orgrimmar. Thrall henger i Circle of Elements i Hellfire Peninsula nå, og elementene sier at han kan ikke være både warchief og shaman samtidig, han må velge snart.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Ops, glemte visst et par personer i raidsetupen ja..

De to siste er en hunter og en elemental shaman.

 

Uansett så har guildet kommet frem til at vi ikke var fokuserte i går ovehodet, så vi prøver igjen på søndagen. Vi hadde ihvertfall et godt forsøk i går, der vi wipet rett før transition 2.

 

Har vurdert å foreslå 3 healere, da vi har forholdsvis god dps, sånn bortsett fra paladinen, han merket godt at han var nerfet :p

Lenke til kommentar

Ville tru at du måtte ha enda meir dps med en 3 healer setup, men den gang ei tydeligvis. =) Gratulerer med Bane title.

 

Skulle gjerne hatt den sjøl, men får ikkje samla guilden. =| Spent på om vi er nok til å raide i cata. (Vi hadde _lett_ greid det for øvrig), før all patching også. Men arbeid/motivasjon og slikt ødela for oss ^^

Lenke til kommentar

"Lett" ja. Det sa vi og. Ble fortsatt over 120 forsøk før vi endelig tok jævelen. Og det var med 4-5 11-20% wipes den siste uka.

 

Det vanskeligaste i guilden min er å få kjernen samla og online klar til raid samme dag. =)

Vi klarte å få ned sindra hc ganske tidlig, men så fikk vi frafall pga jobb (på kritiske healers og sånt), og eksamen for et par, og så kom sommeren, og så kom SC2. =)

 

Skal ikkje vere lett. =)

 

Seier ikkje at vi hadde oneshotta LK, men om vi hadde no fått et par mnd på oss, skulle det gått fint. Dps'en vår hadde eg iallefall ikkje vore bekymra over. No er eg meir bekymra over at eg må vere den 3. healern i en 3 healer setup, sia vi har mista en healer, og begge våre tanks har slutta/blitt flytta, sia den eine var meg, og den eine ga seg permanent. Life is hard yo. =)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Guri, om du sjekker loggen jeg postet, så ser du hvor mye DPS du må ha for å ta bossen med 3 healere. Som sagt, så nådde vi 10% 5 sekunder før enrage.

 

DPS'en vår er sånn ca. den samme som du har, ihvertfall så vidt jeg har sett.

 

Men, når dere bare tok han 5sek før enrage er det nok tryggest å satse på 2 healere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...