Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Er ikke noe ulovlig i å kjøpe 4 kontoer på wow-europe, ta recruit a friend og multiboxe de? Jeg fikk ban sist uten å finne ut hvorfor:s Er veldig lenge siden dog.

 

Tror ikke det skulle være ulovelig nei. Hadde jeg vært deg hadde jeg tatt kontakt med dem og hørt hvorfor de ble bannet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke noe ulovlig i å kjøpe 4 kontoer på wow-europe, ta recruit a friend og multiboxe de? Jeg fikk ban sist uten å finne ut hvorfor:s Er veldig lenge siden dog.

Det er ikke ulovlig nei, men Blizzard er kjent for å være mongoloide med å dele ut bans da ...

Lenke til kommentar

Teknisk spørsmål til dei som har fått drill på LK10 man normal.

 

No har vil altså greidd å få drill på fase 1 og fase 2. Så kom det en haug adds i fase 3. Jaja, vi skal nuke, men kvar enkelt har jo 60k hp, og det er what..10-15 stk? Det tar jo tid, så en får jo garantert ikkje tatt alle.

 

Har noken personlige erfaringer som funker som fjell?

Lenke til kommentar

Jeg has dessværre aldri vært i den phasen selv, men Vile spiritene flyr vel rundt en 15'ish sekunder før de chaser en spiller og kan gjøre det litt stress å kite og fremdeles gjøre dps. Siden de flyr ganske tett er nok beste måten å bli kvitt dem på noe form for AoE. Etter de har begynt å chase players, kan begge tankene taunte Spirits og explodere dem vekk fra alle andre. Det er i utgangspunket heller ingen krise for andre enn tanken å explode de for seg selv, men sammen med Infest, eller Harvest Soul eller Soul Reaper (som tar focusen til healerene) kan det nok gjøre vondt. Det er ihvertfall sånn jeg innbiler meg det er, men som sagt har jeg ikke gjort set selv, så du kan sikkert få et bedre svar fra andre. :>

 

 

Lenke til kommentar

Som koseklump sier, tanks kan taunte dem og "soake" dem. Men, slik som vi gjør det (både i 25 og 10 man for så vidt), er at shadow priests bruker mind sear, locks bruker seed of corruption, mages speccer fire og bruker living bomb og de går ned rimelig fort. Når de må kites, så... ja da kite de. Noen feiler og dør og noen gjør det ikke. -.-'

 

Du kan se hvordan vi gjorde det i 25 man i 3. fase fra 2:10 og utover, en del ihvertfall:

Lenke til kommentar

No har vi kun en shadowpriest for det her. Andre ranged er då meg som boomkin (bruker starfall ja), funker hurricane så høgt oppe i lufta? (testa ikkje) og en eleshammy. Resten er stort sett melee.

 

Sjelden gang har vi med oss lock, og enda meir sjelden en mage.

 

Får prøve å nuke ned så mange som mulig å få tanks til å soake litt då. =)

Lenke til kommentar

Shadowpriest, moonkin og ele shaman er mer enn nok til å få ned ihvertfall 90% av dem. Bare få presten til å bruke mind sear glyph istedetfor Dispersion/SW:P. Regner med Starfall glyph hejlper litt også istedetfor typ IS. Shaman CL/singletarget, moonkin starfall/singletarget, mens presten bare spammer mind sear. P3 burde være en ganske enkel fase for dere. Bare pass på å si fra hvis presten får den der tingen han blir sendt ned og ikke kan hjelpe på en vile spirit spawn.

Endret av TaigaH
Lenke til kommentar

Og der var accounten min hacket ja.

 

Da jeg logget på nå i morres så sto det plutselig "authentication code" og når jeg sjekker min armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Mazrigos&cn=Detroit så er alt none-disenchantable gear borte.

 

Har ikke lastet ned noe eller vært på noen "skumle nettsider" og alikevell så har jeg blitt hacket uten å gjøre noe.

 

Har spilt helt siden release og aldri har dette skjedd før.

 

AVG fant ikke noen keylogger eller noe annet heller.

 

Har sendt inn et skjema med pass foto osv.

 

Skulle jo ta ned Lich King på søndag, så jævelig bra timing.

 

Reformaterer PC nå T_T

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...