Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Du kan ikke sammenligne en hel raid instance og en såpass stor achievement som Immortal oppimot en fight fra TBC.

 

 

Horde guild på dentarg (Bad Omen. for de som kjenner til de, top10 guild EU i TBC) hadde random shit som skjedde på KT 5 uker på rad

typ DCs i voidzone, MCs av ugunstige personer i ugunstige faser av fighten etc. Så fordi de har bad luck så er de dårlige?

Henger ikke helt på grep men ok

 

, så utifra det dere sier hadde vi vært ranket over dem om vi fikk immortal la oss si..dagen før? selvom vi kanskje bare lucka oss gjennom hele instancen og var griseheldige

Jeg sier ikke at immortal og andre achievments kan være og er random, det er bare logikken din jeg motstrider. Hvis det er retards i guilden som fucker opp, da er det klart at din guild er dårligere enn andres guilder som ikke har retards.

 

Jeg skjønner at DCs og diverse kan ødelegge på et immortal run, men jeg har selv aldri opplevd det, vi har brukt GS på DCere og spilt veldig safe slik at lag o.l. ikke skal ødelegge. Det har kun vært personlige feil som har ødelagt for oss, med unntak av MC på Kel'thuzad. (Noe som igjen kan preventes ved å ha warlocks med felhunters og mager klare til å counterspelle)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

DK er fantastisk i PVE dps. Det er som en blanding av Warrior og Rogue som har AoE-skills i tillegg. Men veldig avhengig av gear for å gjøre bra DPS i raids. Og til soloquesting er den ypperlig, og greier lett å ta 3-man group quests helt alene. Drepte voldsomme 64-eliter i Hellfire Peninsula når jeg selv var 60.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...