Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Ja det høres jo logisk ut. Tenkte det var bare engineers eller enchanters som kjøpte sånt..Men når jeg tenker for et pes det er å finne nok mining-nodes til å levele mining skjønner jeg at folk kjøper ore andre har lagt ut. Men nå har jeg mining KUN for å tjene cash, så :)

 

Skinning/Mining er jo en gullgruve, selger alt jeg skinner og miner på AH, og har tjent 200G på ei uke (ikke spilt hver dag heller). Tok litt tid i lowbie-areas for å få skinninga og mininga opp til nivå der jeg kan skinne og mine der jeg quester, men nå som det er greit, er det peanuts. Satt og stussa på hvordan i faen jeg skulle skaffe penger, hadde liksom 3G på lvl 38. Da sletta jeg Engineering (pengesluk numero uno å levele) og tok skinning istedet. Vips, cash-o-rama.

 

(Selv om Thick Leather ser ut til å selge jævlig dårlig). Greit å logge på om formiddagen når man står opp, og finne 10 mails i innboxen med solgte auksjoner på 5-10G.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjønner godt at folk sier druid er OP i pvp/duell.

 

Står en i IF nå som duellerer alle han har nå vunnet 61-0

Han bruker bare root , moonfire ,cyclone rotation og healer seg selv med LB og hots og løper rundt og/lol til alle klasser. S3/s4 på alle som duellerer han.

Syykt OP spør du meg

 

----------------------

Har 1 problem, kan dette løses?

Har 5 kontoer som er mine, + 6 cdcover som er X hybel folk sine og alle har serealkey bak.

Da sitter jeg med 11 cd key og 5 kontoer, hvordan skiller jeg dem fra hverandre.

 

 

 

Key

Noen prøvd denne?

blizzard_authenticator_front.jpg

Endret av War
Lenke til kommentar

Jeg må bare få komme med mine tanker om wow og wotlk her litt:)

 

Jeg ser at Stormwind får bygget seg en fin havn:) Naxxaramas har flyttet nord...dalaran har flyttet nord. Kongen av Stormwind er tilbake. Onyxia (prestordamen) er forsvunnet fra SW og erstattet med en som ikke er død hehe (For onyxia er jo død).

 

Alt dette er så gledelig og se...wow-verden går fremover og spillerenes progresjon i spillet har fått wow verden til å bevege seg frem:) Dynamisk og fint:)

 

Selvsagt...dem reparerer enda taket på inn'en i westfall og dem fikser enda på broen i redridge..men noen ting tar lenger tid å fikse enn andre :whistle:

Lenke til kommentar

Fant også en annen bug, drepte rage winterchill og uka etter så var han der igjen. Lire realistik spill.

 

Synnes blizzard kunne laget litt mer "byliv" liv" i byene.

En eller annen som slår på en smie og 1 dame med 10 unger som løper 3 rotter og en kanin er vel at vi ser nå.

Lenke til kommentar

ja men sånn "byliv" er egentlig domene til single player rpg'er slik som gothic 2 etc. Byliv blir i hovedsak skapt av spillere i wow. Men joda...dette hadde vært kult om det hadde vært litt mer liv, men ikke for mye...da blir det liksom kaos. Det jeg allerhelst kunne tenkt meg var at det faktisk var mer folketomt om natten i wow, tenker også på at questgivers skulle "sovet", men men det kommer nok aldri...for da hadde mange blitt frustrert..Og Blizzard er og blir mestere på "det enkle er det beste", så det er gjerne likegreit å overlate til dem hva som faktisk fungerer best i praksis:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...