Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Btw, za med 4 shamans er kos, kjørt setupet to ganger nå, 2 resto, 1 ele og en enhance, ganske latterlig bossdps igrunn med to heroisms i hver gruppe og casters med både spelldmgtotem og tranquil air. Første runnet faila vi med ~2min pga tank DC på dragonhawk og ble borte i 5min, andre runnet var det bjørnen med 6mins til overs :)

Lenke til kommentar
Sikker på at du sendte til korrekt mail ([email protected]), og at du inkluderte alt (dvs scan av VISA/dåpsattest/førerkort)?

 

Jaja, gjorde nå, den siste gangen. Men på dagen jeg ble hacka fikk jeg e-mail om jeg ville bytte mailen på accen til zundapp50 elns, og 10 min etterpå var den borte... Mulig at mailen også var blitt hacka? Har byttet passord 2 ganger på mailen etterpå, men du tror ikke at han kan ha hacka mailen igjen, og evt slettet en mail jeg har fått av Blizz?

 

Anyway, skaffer ny konto på mandag, tror jeg, hvis jeg ikke får svar snart. En venn sa at da broren hans ble hacka tok det 1 måned...

Lenke til kommentar

Du spiller ikke på kazzak horde vel.

Jeg har en shaman med i underkant av 2500 +heal raidbuffed og mer enn nok mp5.

Kunne godt tenkt meg å bli med på noen turer her og der.

Jeg er ikke interessert i noen form for hardcore guild.

Har frue, to barn, hus og full pakke så jeg kan ikke bruke for mye tid til raids.

 

Hvis noe på kazzak kjører litt raids nå og da, så send en pm for info hvis dere trenger en ok healer.

Endret av beerlover
Lenke til kommentar

Vel, mange whiner om TBC og at alt var bedre. Jeg synes den første ekspansjonspakken hadde både negativer og positive sider.

 

Noe av det mest negative var å ta i bruk 10-mans instancer, samt epic welfare gear. Hvorfor? I vanilla WoW kunne ikke de som hadde giddet å komme seg inn i eller skape en raiding guild med 40-50 andre folk få epics, med mindre du gikk for de høye PvP-rankene. Det var akseptert. Man brukte derfor mer tid på morro, på små-instancer, lage PvP-events osv. I TBC ble det så lett å skaffe epics at alle kunne få det. Dette gjorde at så og si alle var opptatt av epics, som gjorde at flere og flere brukte all tid i BG for å skaffe honor, eller all tid i heroics for badge greier. Man brukte mindre tid på andre ting.

 

Det andre er selve konseptet til TBC: Space crap. WoW var i vanilla mer om å bekjempe drager, legendariske element-lords (Ragnaros etc) etc. I TBC var det liksom mer "fremtid" (Netherstorm, deler av BEM...). Det ble litt mindre episk...

 

Det positive, selv om det vil være litt å si imot meg selv, vil være at flere kunne skaffe bra gear. Men det Blizz gjorde feil var at de gjorde det FOR lett. Hadde de hatt en mellomting av vanilla-WoW og det som er nå hadde det vært mer "rettferdig".

 

Grunnet de få tastetrykkene du måtte bruke om dagen, og så skaffe svært bra gear, gjorde det også litt mindre bra å være hardcore. Før TBC var det de hardcore som kunne få det beste... Men nå kan man skaffe BT-lignende gear kun ved å gjøre noen heroics og Karazhan PUGs i måneden for å få det. Den generelle regenelen i MMOs er "Effort = Rewarding", og dette synes jeg Blizzard ikke klarte i TBC.

Lenke til kommentar

Trenger hjelp med Visa kort for ny gametime. Er vanlig Visa, ikke electron. Det er mamma sitt, og hun har samme etternavn som meg. Jeg skriver inn alt rett, gjort det flere ganger på andre sider, men får en feil...

 

Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...