Gå til innhold

Telenor + Molten core


Anbefalte innlegg

hey til alle dere telenor brukere. hvordan klarer dere dere egentlig i Molten core?. jeg har 90% av gangene jeg er der helt uspillbar lagg på bosser. type: 3-10k. har linje av typen: 1024/256 (blir oppgradert til 2000/300). lurer på om dette er noe som bare jeg sliter med eller om telenor faktisk ikke er egnet til WOW. jeg har hatt det slik siden jeg starta i MC (noen måneder siden). så det er ikke noen midlertidig lag........ flere som har det slik i store folkemasser?

 

i orgrimmar ligger jeg på ca 2kms konstant og Alterac Valley er helt uspillbar hvis jeg nermer meg folkemasser......... da lagger jeg helt ut......

 

 

PS: gidd whine om "den ofesielle jamring tråden".

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg snakka med en på teknisk hos telenor i går var det vel, og fikk han etter mye om og men til og kjøre en tracert på eu.logon.worldofwarcraft.com . det tok da mellom 30sek og 1min før han hadde kommi seg igjennom til telia serverne. da jeg forklarte han at det her var et online spill lo han godt og sa at det ikke var rart at vi hadde problemer med latency i det hele tatt :p han sa at han skulle snakke med sjefen sin om han kunne få noen av de som sitter på rutinga til og gjøre noe (da vel og merke etter at jeg sa at bluecom, tele2, catch osv hadde en mye mer effektiv ruting.) med det. får bare håpe det skjer noe den gangen her da :hrm:

Lenke til kommentar

Jeg har telenor jeg. Stortrives egentlig med deg.

Har samme linjen som henrik her, og jeg har ikke problemer med lagg i det hele tatt.

De eneste gangene jeg merker tendenser til slikt i MC er rett etter man har tatt Garr, men det skal visst være noe bug med spillet og ikke med internett leveradøren din. I og med at det skjer med stort sett alle ^^ Og hvem har ikke DC? Muligens telenor er en smule svakere enn dem andre, men tror nok ikke DC er hovedbasert på leveradøren.

Dem med svak PC blir alltid DC'et mer enn de med en noe nyere er min erfaring.

Endret av Paulex
Lenke til kommentar

Jeg har akkurat samme problem i AV og hadde det tidligere i orgrimmar. Blir helt uspillbart i AV når jeg er i nærheten av mange spillere. Har nextgentel, så jeg tror problemet mitt er lokalt og ikke ISP. (Pinget wow-eu samtidig som jeg var i AV og hadde massiv lagg in-game. Pingen til wow-eu holdt seg helt fin).

 

Kanskje det kan ha noe med softmodden på Nvidia 6800LE? Ser du har somme mod på samme kort... FPS'en holder seg fin her tho, men det kan virke som at det er noe i maskina mi som ikke takler for mye load fra wow og skaper lagg.

Lenke til kommentar
Lag i store byer er et problem med lite minne. Du skulle vel ikke kun ha 512 Mb? Dobling av RAM gjør underverker kan jeg fortelle.

Nettverkslag (som det er snakk om her) blir ikke borte om du så setter inn en terabyte RAM. Det går på internettforbindelsen, ikke PCen.

 

Hadde det vært snakk om hakking o.l. så kunne jeg vært enig med deg.

Lenke til kommentar

Jeg også har Telenor, men det virker som om det ikke er noe lag i hele tatt, men sliter med at jeg får disconnect omtrent hvert minutt. Har nå spilt i 10 minutter, men blir disconnecta med en gang igjen og må da logge inn på nytt.

 

Noen andre som har dette problemet? Kan det ha noe med at den ukentlige oppdateringer akkurat er ferdig?

Lenke til kommentar

kan noen telenorbrukere med hånden på hjertet fortelle meg at de så og si aldri har høy MS i molten core?. er det noen her som har telenor som ikke har MS problemer i molten core i hele tatt. hvis alle har lagproblemer med telenor er det jo bekreftet, telenor egner seg ikke for WOW.

 

PLS svar hvis dere kjører Molten core helt problemfritt, og da mener jeg KUN molten core...... på EU servere

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Kjører Molten Core regelmessig og kan ikke si jeg har store problemer med latency der nede. Ligger stort sett mellom 100 og 200 (telenor 4000/400)

Men nå skal de sies at det har vært endel problemer med WoW + Norge de siste dagene, x antall poster på tech forum og andre steder.

På Emerald Nightmare (egentli Dream ^^) har vi hatt endel problemer med å få igang Alterac Valley siden det kom, pga dårlig ratio. Men på søndag klarte vi endelig å avtale med noen av de større guildene på horde siden. Men det var helt ulevelig for min del. Logget inn, og på første spell cast så låste ting sg og jeg ble disconnecta. Tok en tracert og fikk da vite at jeg fikk request timeout på samme sted som veldig mange andre har hatt problemer med i det siste. Virker som det har løst seg for min del nå, men du kan jo ta en tracert og se hva som skjer. Og hvis noe dukker opp, så kan du jo sammenligne med andre som har postet om lag problemer.

 

Etter at 1.6 patchen kom ut har jeg fått store problemer med fps drops. Sinnsykt irriterende. Sitter på en nyformatert pc med 1gb ram og x800 xt pe skjermkort, så tror ikke pcen skal være problemet her. Så idag prøvde jeg å slette interface, WTF og WDB folderene. Og det virker som om det faktisk har hjulpet. Har ikke fått sjans til å teste dette ut i fulle raid enda, men skal se hvordan det går imorra.

Så hvis noen andre har hatt samme problem og funnet en løsning, pls feel free til å gi meg noen tips/hints om hva dere har gjort for å evt løse dette, og hvis ikke dere har løst det, prøv det samme som jeg gjorde, og si om det har hjulpet dere :)

 

Ikke mening å stjele tråden her, men siden noen kom inn på FPS lag, så tenkte jeg skulle nevne det ;)

 

Edit: skriv inn linje og ISP ^^

Endret av ArchEnemY
Lenke til kommentar

har noen ganger lagg problemer i MC med telenor, tviler på at det er rammen siden jeg har 2048, og de gangene jeg blir disconecta skjer det samtidig med andre jeg kjenner som har telenor, virkker jo logisk at det kommer der i fra, men de største problemene er alltid rett etter en patch, etter ett par ukerbegynner problemene på mystisk vis å forsvinne....

 

Edit: har en 2mbit linje i fra telenor.

Endret av arlion
Lenke til kommentar

prøvde til en kompis av meg som har så og si samma pc som meg, faktisk litt dårligere. men han hadde 1mbit nextgentel. helt stabil MS, ikke no problemer i MC what so ever. men når jeg gikk hjem til meg selv kom jeg tilbake til masse lagg i orgrimmar osv. tror egentlig dette er bekreftet, telenor egner seg rett og slett ikke like godt til wow som andre selskaper med ordentlig routing gjør. telenor ekke akuratt spesifisert på gaming.

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...