Gå til innhold

MediaMonkey v2.5.5 | v3.0-testing har begynt!


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm. Har ikke så veldig peiling på dette, men tror kanskje at MM ikke kan bruke plugins som er beregnet på den modern version av winamp. Eventuelt krever den noen funksjoner som MM ikke støtter. Kan også være at du har innstalert de feil (?)

 

Edit: Postet før ferdigskrevet.

Endret av manamind
Lenke til kommentar

Problemet er at programmet leter etter installasjon av WinAmp og andre musikkprogrammer på maskinen. Så gir den meg en liste over plugins (visualiseringer) jeg kan installere. WinAmp er merket grå.

 

Men som sakt, detter fungerer bare på XP og eldre ser det ut som, ergo unyttig for meg.

Lenke til kommentar
Auto-tag funksjonen fungerer utmerket så lenge album allerede er tagget. Dersom dette ikke er tilfellet finner den absolutt ingenting. Dersom jeg manuelt søker på artist og tittel finner jeg sangen. Finnes det noen måte at dette skjer automatisk, dvs at hvis det ikke finnes album søker den på artist og tittel?

8922392[/snapback]

 

Lurer på det samme!

8924020[/snapback]

 

 

Bumper denne jeg:)

Lenke til kommentar
Auto-tag funksjonen fungerer utmerket så lenge album allerede er tagget. Dersom dette ikke er tilfellet finner den absolutt ingenting. Dersom jeg manuelt søker på artist og tittel finner jeg sangen. Finnes det noen måte at dette skjer automatisk, dvs at hvis det ikke finnes album søker den på artist og tittel?

8922392[/snapback]

Nei, ingen automatisk rutine. Dersom du ikke har albumnavnet vil "Auto-Tag fra Amazon" normalt finne alle album til den aktuelle artist, men du må selv bla gjennom og velge album (ofte flere alternativ med samme sang.)

 

Hvis du ikke har lagt inn noe info i tag, kan "Auto-Tag fra Filnavn" kanskje være aktuell.

Endret av nojac
Lenke til kommentar

Har et lite spørsmål angående "Spilles nå"-tingen. Er det mulig å få denne til å automatisk vise sangen som faktisk spilles nå øverst, og de neste sangene som kommer lengre nedover? Slik at man kan se hvilke sanger som kommer uten å måtte scrolle hele tiden.

 

Slik det er i dag står sangen som spilles nå nederst og man kan kun se hvilke sanger man nettopp har spilt, ikke hvilke som kommer.

 

Det første bilde viser hvordan jeg vil ha det, det andre viser hvordan det er i dag.

Endret av FM
Lenke til kommentar
Fy fader altså! :mad:

 

Nå har MM-synkroniseringa til iPoden fungert fint så lenge, men nå er den retard igjen.

 

 

 

Den boksa kommer opp når jeg skal begynne å synkronisere. :dontgetit: 

Den var slik før, men plutselig ble den borte, men nå er den her igjhen da...

Jeg la til ca 20 sanger nå og skulle ha dem over på iPoden, men det helvetes programmet vil ikke. Hvis jeg trykker nei, så legger den over alle sangene på nytt og akkurat det samme skjer hvis jeg trykker ja. Hvisj eg trykker avbryt så synkroniserer den ikke. Så hva gjør jeg?

 

iPoden kan jo ikke være full fordi det står jo at det er 4.4 GB ledig og 20 sanger tar ikke 4.4 GB plass :roll:

8881568[/snapback]

 

Jeg bumper litt på denne her jeg :roll:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Når jeg spiller velger shuffle music og spillet et album f.eks., så kan den spille opp igjen sanger den allerede har spilt før den tar de "uspilte" ..noen måte å forhindre det på!? At man spiller alle sangene 1 gang, før den eventuelt begynner på nytt igjen!?

Lenke til kommentar

Ja. MediaMonkey v3.0 har tatt lenger tid enn forventet. Jeg kan ogsaa fortelle at MediaMonkey v3.0 ikke vil ha alle forbedringene som jeg har trodd foer, men v3.1 vil tilby det og mer til. Forhaapentligvis.

 

Jeg er paa sommerferie naa, men jeg kommer tilbake om en uke. Vi preikes... Peace out!

Lenke til kommentar

Hey! jeg har nettopp lastet ned media monkey, og føler at jeg begynner å få sånn halveis taket på det i hvert fall :roll:

 

Men jeg har et problem, og det er når jeg går inn på biblioteket, så viser det seg at store deler av musikken min mangler.. Og etter å ha sjekket litt, så har jeg kommet til at det utelukkende gjelder CD'er jeg selv har rippet inn på Itunes(som jeg brukte tidligere). Da det virker som om en del av dere har peil, så håper jeg kanskje dere finner på no gøy, så jeg får løst dette lille dilemmaet..

Lenke til kommentar
MediaMonkey er bygget ut fra WinAmp med det mål at det skal være lett å organisere filene. MediaMonkey kan integreres med WinAmp spilleren din, men da mister du avanserte equalizer-funksjoner.

 

Hvordan kan du integrere MediaMonkey til Winamp? Tenker da på at alle funksjonene til MediaMonkey kommer til den vanlige Winamp, forutenom de avanserte equalizer-funksjonene. Digger MediaMonkey, men liker best Winamp sitt skin, siden den tar så liten plass på skjermen. Eller er det en måte å få det vanlige Winamp-skinnet inn til MediaMonkey også? Tenker på dette skinnet:

 

winampyn9.png

 

Lenke til kommentar

Dette har kanskje kommet opp før, men 55 sider er mange poster å lese.

 

Spørsmålet mitt er som følger: Jeg har et bibliotek FULLT av duplikater grunnet utallige sikkerhetskopier o.l. Vi snakker sikkert 30%. En god del av disse har eksakt samme filnavn og bane, men har et 1 eller 2 tall bak det like filnavnet. Er det mulig å sette igang en automatisk prosess som fjerner alle de?

 

Takker for alle svar på forhånd.

 

Mvh Audun Hagen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...