Gå til innhold

Creative 2 ZS problemer


Anbefalte innlegg

Jeg har i det siste hatt en del problemer med pcen min, lurer på om jeg har en smule defekt hovedkort. Jeg reseta bios ved hjelp av cmos og fikk da tilbake intregrert audio fra hovedkortet. Jeg fikk såklart ikke lydkortet til å levere noe lyd da, men nå kom jeg på at det må være derfor. Så nå har jeg disabla audio fra hovedkortet og fått installert lydkortet. men jeg har ingen lyd... den eneste lyden jeg får er windows start lyden. Etter det er det helt stilt. noen som har opplevd noe lignende, eller vet hva feilen kan være ?

 

hilsen frustrert hl2 gjennomfører ( uten lyd atm,zzz)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regner med at du har siste av Creative sin driver til lydkortet ditt, xp innstalerer jo default en gammel driver som ikke er helt toppers.

 

Sjekk også at det innebygde lydkortet i bios er disabled (om du har noen), og sjekk for konflikter i Device manager (enhetsbehandling).

 

Til syvende og sist prøv å bytt Pci spor.

Lenke til kommentar

fan, som forventa kom windows lyden. men får ingen lyd ellers :\ audio fra hk'et er disabla. altså on-board audio. Kanskje det er KX driverne sin feil nå da. tester di gamle creative driverne, tror jeg skal ha en DVD her en plass med orginale drivere som fulgte med.

Lenke til kommentar
jeg har samme kortet som du har,og etter jeg satt det inn installerte driver'n så gikk alt perfekt... :w00t:

 

det skal IKKE ha noe med driver å gjøre,det kan jeg love deg..

Eh?

Litt sent kanskje?

 

Kan jo være noe annet selvsagt, men det er sannsynlig at det kan være driveren. I alle fall så vil siste driver utelukke nettop dette.

Lenke til kommentar

Med mitt kort så må jeg installere driver fra cd som fulgte med, for så å oppdatere via updaten til creative. Får ikke lastet ned originaldriver. (ikke i mit tilfelle da). CD'en min er knekt, så jeg måtte laste ned en softmod til audigy4 og en kopi av CD'en til A4 kortet for å få det til å funke. HAr et Audigy 2 ZS platinum pro.

 

Skjønt det sånn at man nesten må kjøpe nytt kort for å få tilgang til programvaren som fulgte med. Ikke har Windows noen driver innbakt hos meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...