Gå til innhold

beste kills tråden


Gjest Slettet+130498

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+130498

som tittelen sier tenkte jeg dette kunne være en plass hvor vi forteller om vårt beste kills i bf2!

 

selv er mitt beste da jeg blaffa ned et amerikans helikopter med t-98 tanksen til kina :D folka i helikoptert datt ganske fort ned gitt uten fallskjerm

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beste kill, må være noe lignende som ble nevnt tidligere med c4. jeg var special ops, fløy inn med jagerfly til mec's base, hoppet ut rett bak der helikopteret står parkert, det var ingen i basen akkurat da (heldigvis :p ) så jeg fortet meg å plante to c4 på helikopteret og en inni motoren på hvert av jagerflya... jeg beinet bort til commandervogna til mec langs med flystripa og satt meg til å vente med fjernkontrollen. plutselig spawna 5 stykker rimelig tett etterhverandre, to gikk til flyene, og 3 prøvde å sette seg i helikopteret.

 

BANG!

 

kall meg gjerne en baseraper, skal ikke gjøre det så ofte, men det var så sinnsykt morsomt :D

Lenke til kommentar

Jeg var på et skikkelig dødstokt, hadde nettopp drept et par stykker da jeg kasta en granat, drap tre nye, skøt to til, medicen kom, skøt han som ble redda med pistol. Da var jeg tom for ammo, så jeg tok opp kniven. Da hadde medicen livnet til enda en. Han hadde hagle, men jeg spang på med kniv og han fikk den rett i fleisen.

Da var det fem stykker med ammo mot meg med kniv igjen. Da var jeg rimlig dø.!!

Lenke til kommentar

må ha vært da jeg klatret opp på et hustak og knivet to stykk snipers som lå der oppe :w00t:

ellers så fikk en av dem en nice kill på meg senere... skulle snike meg opp igjen, men så lå det en claymore mot stigen :ohmy:

en annen nice kill var da jeg spawnet rett bak foran en assualt kar... var sniper selv... sprang rundt et hjørnet av et hus og kastet ut en claymore... smart som han var kom jo assualt mannen rundt hjørnet og ble sprengt i fillebiter

Lenke til kommentar

Var litt morsomt en gang jeg hørte en sniper, men klarte ikke å finne han. Etter litt jakting snur jeg meg, og der kommer'n løpene mot meg med kniv. Kutt. Jeg er død. Så spawner jeg på squadleader som er rett i nærheten, lusker meg frem til der hvor sniperen var, og knivet han rett tilbake. :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...