Gå til innhold

iPod shuffle, burde jeg?


Anbefalte innlegg

Er egentlig iPod shuffle noen bra mp3 spiller? ;) Jeg digger designet på den, men så er det noen ting jeg lurer på.

 

-Kan man legge musikk i mapper, og spiller den av i alfabetisk rekkefølge?

-Er det bra lyd, selvom det ikke er noen mulighet for ekstra bass?

-Kan man oppgradere firmware`en?

-Hvordan er overføringshastigheten?

- Siden det ikke er noen mulighet for ekstra bass, kan man legge på bass på låtene før man overfører dem? Syntes jeg hørte om det engang, men stemmer?

-Har hørt at det har vært en del problemer med windows, er det mange som har slitt med det?

 

Takker på forhånd for alle svar :-)

Endret av simerix
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har ikke jeg spilleren, men kan prøve å svare.

Correct me if I'm wrong.

 

-Kan man legge musikk i mapper, og spiller den av i alfabetisk rekkefølge?

Shuffle, betyr at den spiller tilfeldig, men skal også kunne spille musikken i den rekkefølgen musikken ble lagt inn.

 

-Er det bra lyd, selvom det ikke er noen mulighet for ekstra bass?

Lyden er god etter det jeg har hørt.

 

-Kan man oppgradere firmware`en?

Ja.

- Siden det ikke er noen mulighet for ekstra bass, kan man legge på bass på låtene før man overfører dem? Syntes jeg hørte om det engang, men stemmer?

Ja, det kan du.

Lenke til kommentar
- Siden det ikke er noen mulighet for ekstra bass, kan man legge på bass på låtene før man overfører dem? Syntes jeg hørte om det engang, men stemmer?

 

Ja, det kan du.

 

Hva slags program trenger jeg da?

Endret av simerix
Lenke til kommentar
Anbefaler Creative Muvo fremfor Apples iPod Shuffle. Display, lydkvalitet og batterikapasitet er det som jeg ville sett på i forhold til disse spillerne. Man får mye mer pengene for Creative sine spillere :)

Creative er jo crap i forhold..

 

Apples shuffle har vesentlig bedre lydkvalitet enn noen av Creatives produkter. Designen er vesentlig bedre. iTunes er så ekstremt mye bedre enn programvaren til Creative og sist men ikke minst, kvaliteten til Apples produkter er en annen klasse sammenlignet med Creatives plastikkbokser.

 

Et tankekors er at Creative kun gir 90 dagers garanti på sine produkter i USA. Da har man ikke mye tro på kvaliteten på sine produkter. I Norge er det lovfestet 1 års garanti, men det sier allikevel noe om Creative og kvalitet.

Lenke til kommentar
Designen er vesentlig bedre.

Visste du at det er veldig subjektivt hva forskjellige folk synes er god design? Selv syns jeg iPod Shuffle er heslig å se på.

Og når du sier at designen er bedre på iPod Shuffle må du vel nesten si hva du sammenligner med? For det fins ikke bare en type MuVo ...

iTunes er så ekstremt mye bedre enn programvaren til Creative

De MuVoer jeg har vært i kontakt med er ikke avhengig av noen som helst ekstra programvare. Og Creatives spillere kan som regel brukes sammen med Windows Media Player 10, så hvis du absolutt vil bruke ekstra programvare er du ikke låst til Creatives egen. Det finnes også annen programvare til både Creative og Apples MP3-spillere (og de fleste andre av de store merkene, for den saks skyld), så det du sier der er i all hovedsak bare tøv.

kvaliteten til Apples produkter i er en annen klasse sammenlignet med Creatives plastikkbokser.

Gjelder vel kanskje for noen Creative-spillere, men du generaliserer nok litt her. Mange her på forumet har jo mistet iPodene sine i gulvet en gang eller to og opplevd at de får dårligere ytelse eller gir opp helt, og andre igjen har fått bare tull fra begynnelsen av med varseltrekanter på displayet fra første start av iPoden. Zen Touchen min har så langt overlevd tre fall på ca. halvannen meter ned i betonggulv uten merkbare skader, verken funksjonelle eller estetiske. Ingen jeg kjenner med Creative-spillere har hatt problemer med teknisk eller materiell svikt, heller.

 

(Jeg sier ingenting om lydkvaliteten pga. at jeg ikke har grunnlag for det.)

Lenke til kommentar

Design er selvfølgelig subjektivt. Noen liker iPoden, andre gjør det ikke. Dog er iPod shuffle allerede tildelt en plass på Museum of Modern art og har blitt et design ikon, enten du liker det eller ikke.

For min del så tar jeg en shuffle, eller vanlig iPod over hvilken som helst Creative når det gjelder design, men smaken er som baken.

 

Jeg tror du må lese innlegget min en gang til. Jeg hevder ikke at du er låst til Creatives programvare med MuVoen, og jeg hevder heller ikke at du er låst til iTunes med en iPod. Det jeg hevder er at iTunes er milevis forran den programvaren som Creative legger ved sine MP3-spillere. iTunes er også milevis forran Microsofts Windows Media Player.

 

Kvaliteten til Creative er omdiskutert. Det faktum at Creative ikke ønsker å gå god for kvaliteten på sine spillere i mer enn 90 dager i USA taler sitt synes jeg. Jeg har hatt en Creative spiller i mitt liv, den måtte returneres 3 ganger før jeg greide å krangle meg til å få kjøpet hevet. Det var konstante feil, alt fra DOA til knitrende lyd o.l

 

Jeg sier ikke at Apple er feilfri og at en iPod aldri kan gå i stykker. Jeg sier bare at Apple er et selskap med så enormt mye mer ressurser til kvalitetssikring, utvikling og produksjon enn hva Creative er. I tillegg er Apple et "up-market" merke som det forventes at produserer kvalitet, i motsetning til Creative som er Rema100. Det er ikke uten grunn at Apples produkter er de med færrest feilprosenter. De bruker store ressurser akkurat på dette, og jeg tror ikke jeg har møtt et menneske som ikke umiddelbart greier å føle at Apple produkter oser kvalitet satt opp mot Creative eller mange andres plastbokser.

Lenke til kommentar

Bare det at du er nødt til å bruke ett program for å legge inn musikken på en FLASH spiller er nok til å ikke kjøpe den.

 

til 20++GB forstår jeg behovet, ettersom du må ha filene inn i en database på spilleren (ellers ville det blitt navigasjonshelvete), men på en flashspiller?? :no:

 

mp3 spilleren tilbringer mesteparten av tiden i lomma, så design kan de dytte langt opp i endetarmen for min del...At de føler at du ikke trenger skjerm på en 1GB spiller er latterlig...

 

(Liker og har iPod 40GB, synes iPod shuffle er idioti..)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...