Gå til innhold

HARDCORE - 3-4 bokser tunfisk hver dag !


Anbefalte innlegg

HOHOHO !! Nå har sommerferien begynt å jeg har gått "hardcore". Nå har jeg i 1/2 uke spist 3-4 bokser tunfisk hver dag, og skal fortsette med dette ut sommeren for å se hvordan tunfisk som er rå protein mat funker på min kropp og hvor mye utvikling det gir meg.. Det blir artig å se. Jeg personlig har ingen problemer med å helle nedpå en boks med tunfisk, faktisk ganske godt. Jeg spiser tunfisk i olje, hvor det 24 g protein og 10 g fett (flerumetta, sunt fett) per 100 g vare.

 

i en boks er det ca 40 g protein og 15 g fett. med 4 bokser om dagen er jeg oppe i 160 g proteiner og energien i de 4 boksene totalt er ca 1200 kcal. Dermed har jeg masse kcal til å putte i meg uten at jeg legger på meg og allerede har jeg fått i meg en god kvote med proteiner for min kroppsvekt i kun tunfisken (veier 70 kg)

 

Så vi får sjå.. HARDCORE:: :dribble::dribble::w00t::w00t:

 

Også skal Bruce Dickinson - Tears of the dragon spilles hver gang jeg benker .. :tease:

Endret av Kurt P
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke dumt. Der gav du meg en god ide. Jeg veier bare 61kg men trener masse. Er stolt over å ha klart å legge på meg 6kg siden jul. Jeg trener masse og har ikke vondt av å legge på meg slik at jeg kan øke styrken min. For min størrelse ville det vært optimalt for meg å veie rundt 70kg. Jeg er 19år og er 172cm. Jeg har trent mye styrke i det siste og trenger virkelig å spise riktig. Har spist mye makrell i tomat i det siste. Er ikke akkurat usunt det heller :!:

Lenke til kommentar

I den tunfisken jeg spiser er det 30 gram per 100 :tease:

 

Ang. Det med kvikksølv i tunfisken er det blitt motbevist, om jeg ikke husker feil, så bare kjør på gutter!

 

Forresten, hvis du har dårlig tid ller blir lei av tunfisk, kan du gjøre noe jeg har gjort ved t par anledninger;

 

Du tar en boks tunfisk og rundt en liter melk og putter i en bolle, og kjører på med miksmaster. Når den ser passe flytende ut, drikker du hele greia.

Det blir 30-50 gram protein fra tunfisken, pluss 33 fra melken!

Lenke til kommentar

hehe.. godt mulig jeg begynner å gå lei tunfisken etterhvert, men tror neppe jeg prøver det rådet ditt knut :D Hørtes ikke særlig fristende ut.

 

Neste uke slenger jeg meg på lasset, Kurt P

 

good :cool:

 

 

 

hva spiser du ellers da? viktig og ha en god sammensetning av protein, karbo og fett

 

Det skal være ca 35/50/15 forhold mellom protein,karbo og fett. Protein og fettet i tunfisken utgjør ca det riktige. Så da kan jeg bare fylle med karbohydrater videre. Pluss litt mer proteiner da, slik at jeg kommer meg nærmere 3 g protein per dag for mer optimal bygging.. :yes:

Lenke til kommentar
Kjøpte meg tunfisk i dag, syns det var godt jeg :!: Men er det ikke slik at man trener en del karbohydrater for å knunne dra nytte av proteinene?

hehe.. nja det er nå ikke vitenskapelig bevist men hvis du er redd for å ikke få i deg karbohydrater så stapp i deg godteri. :D neida, anyway, det finnes masse mat med mye karbohydrater. Bare å titte på etiketten det. Proteiner er det som er vanskligst å få i seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...