Gå til innhold

Anbefaling: Ekstern eller intern vannkjøling?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Nå har jeg siklet på vannkjøling i et par tre år, og nå er det bare å fyre løs tror jeg. Hva burde jeg velge. Ekstern eller intern. Er lysten på å få dette så smooth som mulig uten for mye byggevirksomhet i en trang PC.

 

Hva med Koolance og CoolerMaster sine eksterne? Er de minst like bra som de "innebygde". MIST regner jeg med er supre saker? Men de er også svinedyre. En TT BigWater med ny pumpe/tank er kanskje et bra kjøp? :hmm:

 

Takker for alle tips i alle fall! :thumbup:

 

Mvh

Jim!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja liten plass inni kabinettet og stor plass utenfor kabinettet.

 

Jeg har sett litt på den der, men har i grunn slått den fra meg siden flere har vært plaget med at pumpen lager mye lyd etter noen måneder.

 

Tror faktisk jeg skal gå for et MIST-sett med dualrad. Det skulle holde bra. Blir jo nesten 3000,- da men. Trenger bare kjøling til CPU og GPU. NB har jeg bare heatsink på og det skal holde.

 

Gleder meg til å starte byggingen. Har liten plass til radiatoren, så jeg tror jeg må lage hull i plexi'en i siden for å ta inn luft der.

 

Jim

Lenke til kommentar

Ja ok, jeg vet ikke, for jeg har ingen erfaring med de. Men rundt om på forumet (og andre) er dette et gjentakende problem. Det er ikke det at den ryker, men begynner å vibrere unødig mye som skaper litt ekstra støy. Men det kan jo selvsagt skyldes flere ting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...