Jump to content

Jim Pec

Medlemmer
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Siden ingen andre har noen forslag får jeg komme med noen selv. Jeg har snakket med D-Link som kan bekrefte at de sliter skikkelig med N-standarden og brukerproblemer. Det er tydeligvis store kompatibilitetsproblemer ute og går. Driveroppdatering kommer vel i januar en gang. Lurer på å vente på det, og ikke sende kortet tilbake på angrerett.
 2. Jeg måtte jo bare gå til innkjøp av et sett med router og trådløst kort i draft-n standard. Har 20mbit fiber inn, og må få utnyttet denne.. Routeren fungerer fint. Det er langt værre med USB-kortet. DAW-142. Jeg starter opp og kobler til som bare det. Får link på 160-240Mbit, og det er greit nok. Surfer litt på nett noen minutter går veldig greit. Men når jeg starter opp Azureus, eller laster ned store filer så er det bom stopp. Kortet går helt i lås, og maskinen må restartes for å løse opp i floken. Har lett i timesvis etter oppdaterte drivere, uten hell. Noen som har vært borti samme problemstillingen? Eller enda bedre: Noen som kan hjelpe med løsningen. DFI Lanparty UT Ultra NF4 HK, 4200++, 2GB Ram...
 3. Hva ble status på dette? Hvilken av de to formatene? Jeg lurer på akkurat det samme selv nemlig.
 4. Hei! Jeg trenger noen albuer og T-stykker i 1/4" eller 5/16". Er det noen som vet hvem som selger dette i butikk i Oslo? TESS har det ikke... Kunne jo bestilt fra Microplex men de er voldsom dyre og trege på frakten. Noen som har noen tips? Hvilke typer butikker er det som selger slikt? Har som sagt forsøkt TESS, men de var ikke noe tess... Jim Pec
 5. Finnes det en rørleggersjappe i Oslo-området som selger deler til vannkjøling? Trenger bare noen nipler og slange med klemmer så er jeg i mål. Noen som vet? Takk til deg som har et tips!
 6. Hei! Jeg skal kjøpe nye nipler til Hydorpumpa slik at jeg kan få det skikkelig tett en gang for alle. Noen som vet hvilken jeg må ha? Målene på slanger 10mm OD asetek-slange. Thanks!
 7. Er det noen som har problemer med X2 CPU? Hei! Jeg har store problemer med at maskinen fryser etter å ha byttet fra single core til X2 CPU. Jeg har forsøkt 3800+ og nå en 4200+. Men samme frys hele tiden. PSU er byttet ut til 530W, og det meste av drivere er installert på nytt? Noen som har vært borti det samme? Tips? Skal jeg likesågodt bare kjøpe meg et nytt HK og installere XP på nytt? Takker for innspill fra dere eksperter! Jim
 8. Nå skjer faktisk den samme feilen uansett hvilken av diskene jeg ønsker å defragmentere?? Hva kan være feilen? Jeg lurer på om det kan ha noe med CPU å gjøre. Maskinen har blitt veldig merkelig etter at jeg gikk fra Opteron CPU til X2 3800+. 3800'en skal byttes mot en X2 4200+ i løpet av uken dog. Noen som har erfaringer å dele?
 9. Ja det er en god idè, kjører programmet i DOS da eller? (Eller det vi liker å kalle DOS)
 10. Nei da låser hele maskinen seg og må slås av manuelt. Prøvde å kjøre en defrag, men den kjører i 3-5 minutt og så henger den igjen.
 11. Jeg har tre SATA-disker i maskinen min, i tillegg har jeg 2 CD-rom-drev, Ati X800XT grafikkort, X2 3800+ cpu. Til dette har jeg en Hiper 530w strømforsyning som leverer strømmen. På en av de tre diskene har jeg musikk og film, og når denne starter opp i det jeg åpner disken og mappene på den, så fryser maskinen... Jeg kjøpte ny PSU nettopp på grunn av at jeg trodde det var for lite å hente på min gamle 400W. Men problemet er der altså fortsatt. Kan det være noe galt med disken? Jim
 12. Ja jeg har forsøkt det.. Eller det vil si; ingen av knappene vil fungere. Ikke meny-knappen og ikke auto-knappen. Virkelig lei sak asså.
 13. Jeg har en 19" widescreen fra Fujitsu Siemens. Den har fungert helt topp i lengre tid. I dag gikk strømmen, og PC'en netta helt ned. Når jeg da skal slå den på igjen så kommer det bare melding på skjermen om at oppløsningen ikke støttes, please set to 1440x900.... Problemet ligger i skjermen. Jeg får samme melding på tre laptoper jeg har forsøkt å koble til skjermen. Har dere noen anelse av hva dette kan skyldes? Har forsøkt å koble fra strømmen i lengre tid, men dette hjelper ikke. Det er jo for j.... dersom det har skjedd noe med den. Men da har jeg jo garanti i det minste. Takker så mye for alle innspill som måtte komme
 14. Det er nok bare å krype til korset. PSU er nok helt sikkert synderen her. Man kan ikke stole på hva som står på de PSU'ene i alle fall. Jeg ble anbefalt en Hiper 580W, og har bestilt den. Håper den holder en stund. Det er ikke aktuelt å gå ned på disker osv.. takker for innspill.
 15. Jeg har forsøkt alt av driveroppdateringer og utilities som er å oppdrive. Men disse ga ingen endring. Cool & quiet er prøvd både på og av, men samme resultat..
×
×
 • Create New...