Gå til innhold

Den store Battlefield2-Problemer/Bugs-tråden!


Anbefalte innlegg

tro det eller ei banan men det er ikke alle som har det som deg. Jeg er selvfølgelig ikke så inkompetent at jeg spiller mens jeg laster ned for fullt eller sitter på utdaterte drivere. Directx 9.0c har jo vært standard ganske lenge. Nyeste driverne til nvidia funka DÅRLIGERE enn 77.30 eller hva det var som fulgte med bf2. Dette er ren og skjær dårlig koding av de folka som har laga spillet og jeg retter all kritikk mot dem. Sånn jeg opplever spillet nå fortjener det så vidt terningkast 1.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1GB ram er ikkje akkurat billig :thumbup: Så jeg sparer pengene mine ved å vente på patch :w00t: Jeg skjønner ikkje hva som er så snodig med det :(

eh ram er jo så billig som fy om dagen, skal du oppgradere så er det nå det er tiden for å kjøpe mer ram.

 

 

mene over til mitt problem: jeg kjører en BenQ 937s skjerm med max oppløsning 1280*1024, mene problemet er at i BF2 så nekter den å gå høyere enn 1184*864 (eller deromkring)

noen som vet hvordan jeg kan fikse dette? vil ha max oppløsning :mad:

Lenke til kommentar

ja skulle til å kommentere det.... hva i **** skjer når Dice klarer å lage et hypermoderne spill midt i 2005 uten å ha med støtte for LCD skjermer??? Sitter også på en 17" og standard oppløsning for de fleste 17" LCD nå om dagen er vel 1280*1024!? Det er en annen stor negativ ting... selv kjører jeg 1024*768, blir ikke bildet veldig rart med den største oppløsningen der?

 

Samme driten irriterer meg også i Command & Conquerr: Generals/Zero Hour...

Lenke til kommentar

whine..ikke mange spill støtter LCD main i selve oppsettet..bare så det er sagt!

 

Men man kan få BF2 i den oppløsningen man vil, fant ikke igjen hvordan men det har blitt nevnt. Man lager en snarvei med skjermparametere bak og spillet starter så i dette formatet

Endret av überGoliath
Lenke til kommentar

whine? Må gå ann å si det som det er uten at det blir kalt whine? Orker ikke sånne cs fjortiss uttrykk. Dessuten er det svært mange spill som støtter 1280*1024. BF2 og C&C er to av de ytters få spillene jeg spiller som ikke støtter det.

Endret av Omnikron
Lenke til kommentar
Det er kanskje litt tidlig å klage om bugs nå. Dette er bare en demo, og trenger ikke nødvendigvis å være den 100% ferdige versonen av spillet.

 

Vi klager vel egentlig ikke! Vi bare preiker litt piss om et svært godt spill!

Haha ja den tanken streifet meg også, er antagelig det som er greia.

Uansett, etter jeg skaffa fullverjson har jeg ikke merket en eneste bug.

 

- Serverlista funker som den skal

- Grafikken flyter

- Ingen disconnects

- Ganske enkelt et deilig spill.

Lenke til kommentar
whine? Må gå ann å si det som det er uten at det blir kalt whine? Orker ikke sånne cs fjortiss uttrykk. Dessuten er det svært mange spill som støtter 1280*1024. BF2 og C&C er to av de ytters få spillene jeg spiller som ikke støtter det.

Når løsningen til problemet har vært postet ganske mange ganger på dette forumet etter at demoen ble sluppet, er det kanskje en ide å faktisk undersøke litt før man begynner å syte og klage (se, trengte ikke bruke "whine")...

 

Ja, det er irriterende at vi ikke bare kan velge oppløsnigen fra en meny, men med tanke på hvor enkel løsningen er........

Lenke til kommentar
hva i **** skjer når Dice klarer å lage et hypermoderne spill midt i 2005 uten å ha med støtte for LCD skjermer???

å nei, Bf2 støtter ikke LCD skjermer.. whine = syte og klage, hvor kom counterstrike inn i bildet?

"D:\Spel\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 768 bruker eg til min widescreen skjerm. Det vises forsatt 1024*768 i video settings, men om du sjekker skjermen sin meny så ser du at det er den oppløysinga som er i snarvegen.

 

 

 

"D:\Spel\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

 

Er ikkje værre enn det, men når det er så banalt enkelt og fiske, så burde dice/EA ha fiksa det ingame i menyer, er ikkje alle som leser forum eller tester ut nye ting dagen lang.

 

EDIT: Testa med 2gb ram i maskina mi i gårkveld, og det funka supert! Kjøpte ikkje 2 gb ram pga bf2, men kjekt og ha for det.

Endret av Cornel
Lenke til kommentar

Jepp testet patchen i går selv! Menyen er blitt bedre men fortsatt laggy. Joinet en battlefield.no server i går og merket ikke morphing fenomenet jeg merket noen dager i forveien. Men fortsatt kan det begynne å lagge helt villt uten grunn etter en viss tid. Gikk veldig glatt i starten men så plutselig begynte det med 1 frame per 3. sekund og da måtte jeg disconnecte.... :thumbdown:

Endret av Omnikron
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...