Gå til innhold

noen her som har prøvd gta3?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, at det ikke har MP støtte er vel det største argumentet for å ikke kjøpe det mener jeg. Når du har spillt deg ferdig med hele spillet, så er det ikke så mye annet du kan gjøre enn å kjøre rundt på måfå og stjele biler, drepe folk osv osv. Når du har gått lei, tror jeg det tar litt tid før du setter deg ned med det igjen.

 

Men det er mange timer med god underholdning, og jeg angrer ikke på at jeg kjøpte det. Men nå ligger det å samler støv da, nå er det Morrowind som gjelder!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-18 03:28, Den Polse skrev:

Du må ha en rimelig bra maskin for å kjøre det.

Det er så å si helt likt som på ps2, bortsett fra datakontroller og noe annet småtteri.


 

hihi.. jeg kjører en duron 850 @ 1000 (nu, 1050 når jeg får ny hd. anyway), med et geforce2 ti som ikke er overklokka, og jeg kjører med alt på max, og 1024 eller 11 et-eller-annet oppløsning, og det har aldri hakka :grin:

 

og hvis noen lurer, så har jeg ikke kjøpt det

_________________

Watch your right watch your left watch the right watch the center AND WATCH YOUR BACK!!!

 

[ Denne Melding var redigert av: Arntfinn på 2002-07-19 01:16 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-18 10:43, AldaZar skrev:

Like bra som Mgs2 er vel å overdrive, Gta3 er et møkkbra spill, men ikke bedre enn Metal Gear Solid 2


 

det er ingen spill imellom de to, og begge to er langt bedre enn alle andre spill jeg har spilt. jeg synes de er like bra, historien til mgs2 er kanksje "litt" mer gjennomarbeidet :smile:.

Lenke til kommentar

Stooooooor forskjell mellom PS2 og PC versjonen.. syns det er klin umulig å styre gubben på ps2'en.. dvs. å få sikta gunnern inn på en gubbe. Men det er et knall spill egentlig. Noe som er gøy er å utforske byen ved å kjøre taxi. På denne måten blir man veldig fort kjent og man finner ut den raskeste veien til garagen din i Portland til Salvatore's "palass". Digger bilene hans væffal.. irriterte meg at du ikke hadde noen "arbeidsgivere" på den siste øya, men men.. et knall spill væffal! Men er du den typen som bare raser i gjennom et spill bare for å runde det så er ikke gta3 no for deg. Liker å bruke tid på et sånt stort spill som gta3 er. Mye å utforske!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...