Gå til innhold

Playstation 3, XBOX360 eller Nintendo Revolution?


PØM

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-QqZexW9o

Kommer til å gjøre som mange andre og kjøpe både XBox og Playstation.

Playstation har fortsatt flest varierende spille titler mens jeg tror dette vil jevne seg ut når de nye konsollene ankommer markedet.

 

Nintendo er litt for "japansk" for meg også og de har noen få titler som er "jeg må ha" som jeg da heller låner enn å kjøpe.

Lenke til kommentar

Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å ende opp med alle tre konsollene til slutt, men den konsollen jeg foreløpig har aller mest lyst på er Revolution, det til tross for at vi vet veldig lite om den. Grunnen? Det er Nintendo. Den dagen jeg blir skuffet over en Nintendo-konsoll har enda ikke kommet. Selv om lite har blitt sagt om Revolution til nå, så sa allikevel Nintendo nok på E3-pressekonferansen til å få meg skikkelig intreressert i konsollen. Tanken på at man lovlig kan laste ned Nintendos gamle klassikere for en billig penge og spille dem på TVen med en og samme konsoll, er helt fantastisk. Dessuten ser jeg veldig frem til å endelig kunne spille Nintendo-spill som Super Smash Bros. online.

Lenke til kommentar

Jeg skal først og fremst ha Revolution. Det blir knall å kunne få tak i mange gode, gamle titler til nedlasting, og alle spillene (Mario, Zelda, Metroid osv). Skal vurdere PS3 hvis den blir rimelig og har flere gode titler på lager.

 

Og jeg vil gjerne vite hva folk mener med at Nintendo er for japansk. Er det at spillene har for japanske trekk? At dere ikke liker japanere? Pearl Harbour? Personlig kjøper jeg konsollen etter hvor bra spill og muligheter den har, ikke firmaet og andre årsaker.

Kan være jeg er dum, men forklar hva dere mener med det, greit?

Endret av RevX
Lenke til kommentar

Har egentlig ikke tenkt å kjøpe noen av konsollene, men blir vel til at jeg går til anskaffelse av PS3 (når prisen har fallt!), hovedsaklig for å få spillt Final Fantasy serien. FF er egentlig den eneste spillserien jeg er nødt til å spille....også skader det jo ikke hvis det kommer flere Suikoden-spill. Hvis de velger å selge det i Europa da, noe de IKKE gjorde med Suikoden III. :cry:

Men å ha en kraftig PC er førsteprioritet, så får jeg se om pengene strekker til etterhvert.

Lenke til kommentar
Har egentlig ikke tenkt å kjøpe noen av konsollene, men blir vel til at jeg går til anskaffelse av PS3 (når prisen har fallt!), hovedsaklig for å få spillt Final Fantasy serien.

Final fantasy kommer vel til xbox 360 også slik jeg har fått det med meg..

Lenke til kommentar

Jeg tror FF-serien blir mer og mer multiplattform med tiden. På GC fikk vi FF: Crystal Chronicles, og Nintendo sa på E3 at Square Enix har et nytt FFCC-spill under utvikling til Revolution. Dette skal ha online-muligheter. Og som nevnt skal Final Fantasy XI komme til X360. Jeg regner med at hovedserien vil fortsette på PS3 (jeg regner ikke FFXI som et spill i hovedserien), men ser ikke bort ifra at det vil dukke opp en hel masse spin-offs på X360 og Revolution

Endret av Oaka
Lenke til kommentar
Jeg tror FF-serien blir mer og mer multiplattform med tiden. På GC fikk vi FF: Crystal Chronicles, og Nintendo sa på E3 at Square Enix har et nytt FFCC-spill under utvikling til Revolution. Dette skal ha online-muligheter. Og som nevnt skal Final Fantasy XI komme til X360. Jeg regner med at hovedserien vil fortsette på PS3 (jeg regner ikke FFXI som et spill i hovedserien), men ser ikke bort ifra at det vil dukke opp en hel masse spin-offs på X360 og Revolution

Enig med du. FFXI skulle komme til xbox 360, men siden det er et onlinespill er det totalt uinteressant. Og jeg tror også at hovedserien kommer til å fortsette på PS3. Grunnen til det er at FF-serien er meget populær i japan og omegn, mer populært enn her, så serien kommer nok ikke til å gå over til xbox 360....men det er mulig det kommer noen spin-offs som du sier.

Lenke til kommentar

Hvorfor er det selvsagt? Jeg tror det er flere enn meg som hater når folk ikke gidder å begrunne sine meninger. Da forsvinner mye av vitsen med et forum.

 

Rediget: Dette gjelder såklart ikke bare deg, Tahiro. :)

Endret av Oaka
Lenke til kommentar

Fordi orker ikke å bruke mer tid på trådene her siden det virker som folk bare skumleser og poster sine egne meninger ;)

 

Kan godt fordype meg mer men tror fleste har begrunnet hvorfor PS3 vil bli en stor suksess men kan prøve å komme med nye synspunkter.

 

Playstation har lenge vært dårligst teknisk sett hvis vi sammenligner hardware. Likevel har Playstation en stor andel av markedet i sin hule hånd og hvorfor ? Jo fordi Sony har en teknologi som gjør at utviklere hele tiden kan pushe systemet maksimalt. Med en Xbox så har du PC komponenter omtrent så du vet hvor grensen går, samme kan man ikke si med en Playstation. Sammenlign de første PS2 spillene som kom med de siste. Varte Playstation 1 lenge mon tro ? 3-5 år ?

 

Xbox har vart 1 år det før Microsoft må ut med en ny maskin som heter for Xbox360. Sony blir ikke stresset engang over det faktum at den maskinen kommer 1 år før PS3 kommer på markedet. Det vitner om en selvtillit jeg har lært å kjenne fra Sony selskapet oppgjennom tidene. Det nye samarbeidet med nVIDIA gjør meg enda sikrere da de hele tiden leverer proffesjonelle grafikk prosessorer.

 

Hva jeg har sett av PS3 er ikke bare en oppgradering som vi er vant til, jeg vil si dette er like stort hopp fra Nintendo til PSX var for første gang. Første gangen du launchet Battle Arena Toshinden eller Tekken var helt abnormalt å se på. Aldri sett 3D før den tiden nesten. Samme hoppet vil jeg tro det blir nå med RSX enheten fra nVIDIA. De har klart å ta igjen filmeffekter og for effekter som før har trengtes store serverparker for å greie å rendre gjør lille PS3 helt alene.

 

Er mange som sier filmene vi har sett hittil er bare FMV sekvenser og det kommer ikke til å bli slik. Det er feil siden RSX har faktisk større muligheter enn vi hittil har sett av spill . Det kommer til å bli så virkelighetsnært at det blir merkelig.

 

Men hardware har aldri vært i tankene mine ved valg av konsoll siden jeg har jo en PC ;) Det er spillavtalene som Sony greier å få tak i som interesserer meg.

 

Metal Gear Solid, Tomb Raider, Tekken, Resident Evil, SSX ... alle er egentlig dødsviktige spill som jeg bare MÅ få med meg samme med kameratene mine. Jeg har Xbox og Gamecube i tillegg til min Playstation 2 men det er veldig få spill jeg liker.

 

Vel det burde være nok svar for nå ;)

Lenke til kommentar
Playstation har lenge vært dårligst teknisk sett hvis vi sammenligner hardware. Likevel har Playstation en stor andel av markedet i sin hule hånd og hvorfor ? Jo fordi Sony har en teknologi som gjør at utviklere hele tiden kan pushe systemet maksimalt. Med en Xbox så har du PC komponenter omtrent så du vet hvor grensen går, samme kan man ikke si med en Playstation. Sammenlign de første PS2 spillene som kom med de siste.

PS2 er vanskelig å utvikle til, derfor har forbedringene vært såpass store ettersom utviklerene med tiden har lært konsollen bedre å kjenne. Men når de er sagt har det også med xbox vært ganske store forbedringer.

Med Xbox360 og PS3 vil dette bli mer komplisert pga multi-core løsningen dems. PS3 mer så, åpenbart.

Det er heller spillene, markedsføringen, markedsandelene fra PS1 og de mange lojale kundene som har gitt dem den posisjonen dem har.

 

Varte Playstation 1 lenge mon tro ? 3-5 år ?

5-6år

 

Xbox har vart 1 år det før Microsoft må ut med en ny maskin som heter for Xbox360. Sony blir ikke stresset engang over det faktum at den maskinen kommer 1 år før PS3 kommer på markedet.

Xbox vil ha vært ute på markedet i over 4 år når Xbox360 blir lansert. PS3 vil komme ut under halvt år etter.

 

Samme hoppet vil jeg tro det blir nå med RSX enheten fra nVIDIA. De har klart å ta igjen filmeffekter og for effekter som før har trengtes store serverparker for å greie å rendre gjør lille PS3 helt alene.

 

Er mange som sier filmene vi har sett hittil er bare FMV sekvenser og det kommer ikke til å bli slik. Det er feil siden RSX har faktisk større muligheter enn vi hittil har sett av spill . Det kommer til å bli så virkelighetsnært at det blir merkelig.

Ta igjen filmeffekter? Jeg har hørt mange idiotiske påstander om at den vil levere "ekte film grafikk", men denne tar kaka. Man vil kanskje kunne levere noe (tildels) tilsvarene i spill, men det er mange år til realtime rendering kan oppnå samme kvalitet som off-line rendering. Realtime radiosity, raytracing, HDR rendering, høy grad AA mm vil være for krevende.

Det er uansett heller ikke noe som tilsier at RSX vil være overlegen Xenos. Man kan også diskutere om Cell vil være overlegen XeCPU'en.

 

Edit: Apropros bruk av PC komponenter er RSX i stor grad nettopp det. RSX bruker samme design som G70 (GeForce 7800GTX) der Xenos derimot er en helt egen custom design. NV2A (Xbox1) skiller seg faktisk mer ut fra noen PC part enn det RSX gjør.

Endret av MistaPi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...